Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aceasta este litera din alfabet pe care aproape nimeni nu o poate scrie corect. Tu poti?

Antena3 Antena3,
Aceasta este litera din alfabet pe care aproape nimeni nu o poate scrie corect. Tu poti?

Este o litera pe care toata lumea o poate citi, dar un nou studiu demonstreaza ca aproape nimeni nu o poate scrie corect. Litera g mic are doua forme: cu coada deschisa pe care o folosesc cei mai multi. continuă pe Antena3

JURNALUL triplului ASASIN din Brasov. Care au fost PRIMELE GANDURI ale CRIMINALULUI dupa ce si-a MACELARIT SOTIA si cei doi COPII! Cutremurator: Ce a putut sa scrie ...

Florin Buliga, criminalul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a marcat pe toata lumea. Criminalul si-ar fi notat gandurile intr-un carnetel, la scurt timp dupa ce si-a ucis familia.

Italia: Un roman a ars de viu in barca in care locuia. Nimeni nu i-a sarit in ajutor

Un roman, in varsta de 50 de ani, a murit ars de viu in baraca in care locuia singur, la Lucca, in Toscana. Timp de doua zile, nimeni nu a dat importanta ca din adapostul in care locuia barbatul iesea.

Aceasta este otrava pe care o consumi in fiecare zi. E mai periculoasa ca zaharul si sarea

Zaharul si sarea in exces iti pot afecta origanismul, insa exista o substanta care iti face si mai rau. O gasesti intr-o multime de alimente semipreparate. In plus, o folosesc si multe restaurante. Este vorba despre.

Aceasta este singura vietuitoare nemuritoare de pe Terra

In timp ce oamenii cauta o solutie pentru nemurire, exista vietuitoare care detin acest secret. Conform oamenilor de stiinta, in lume traieste o singura vietuitoare care nu moare niciodata. Este vorba.

Barbatul din Arges care si-a ucis sotia, marturisiri socante pe Facebook - VIDEO

Apar noi informatii despre crima oribila care zguduie Romania. Barbatul care si-ar fi ucis sotia si apoi ar fi incendiat-o si-a transmis, live, pe Facebook, marturisirea. intr-un filmulet de aproape zece.

Strada din Bucuresti care are un singur numar

In Bucuresti, exista o stradacu un singur numar. Este vorba despre strada Vasile Adamachi, care gazduieste Sinagoga Mare, ce dateaza din anul 1847. in perioada comunista mai multe case ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )