Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strada din Bucuresti care are un singur numar

Antena3 Antena3,
Strada din Bucuresti care are un singur numar

In Bucuresti, exista o stradacu un singur numar. Este vorba despre strada Vasile Adamachi, care gazduieste Sinagoga Mare, ce dateaza din anul 1847. in perioada comunista mai multe case ce. continuă pe Antena3

HARTA INTERACTIVA Bisericile ortodoxe din Bucuresti

Crestinii ortodocsi sarbatoresc azi Duminica Floriilor si se pregatesc sa intre in Saptamana Mare dinainte de Pasti. in Bucuresti sunt cateva sute de biserici ortodoxe, unele lacasuri de cult construite inca din secolele XIV-XV. HotNews. ro va propune o aplicatie interactiva realizata de Esri care vine in intampinarea nevoii pelerinilor, turistilor, locuitorilor din Bucuresti si nu numai, de a avea o imagine de ansamblu cu mare parte din lacasurile de cult ortodoxe din Capitala.

Au angajat o bona, dar este cumplit ce a patit o familie din Bucuresti. Femeia a fost arestata

O femeie angajata ca bona pentru a avea grija de copiii unei familii din Bucuresti a furat din casa in care muncea mai multe bijuterii, precum si un card de salariu, pe care o tanara de 19 ani l-a folosit.

Grupul Monza anunta achizitia Centrului Medical ProEstetica din Bucuresti

Grupul Monza anunta achizitia Centrului Medical ProEstetica din Bucuresti. In urma preluarii, unitatea medicala din zona Dorobanti va fi cunoscuta sub numele Centrul Medical Monza.

Concert Lara Fabian sambata seara, la Sala Palatului din Bucuresti

Cantareata belgiana Lara Fabian sustine un concert sambata, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti, scrie Agerpres. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a albumului 'Camouflage'.

Sofiaman deschide al patrulea magazin din Bucuresti, in urma unei investitii de 60.000 de euro

Sofiaman, brand autohton de pijamale si lenjerie, deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti, in centrul comercial Sun Plaza, in urma unei investitii de 60. 000 de euro.

Adolescenta din Gorj, care a fost data disparuta, a fost gasita de autoritati

O minora in varsta de 14 ani, care a disparut luni de la Spitalul Orasenesc Turceni, unde era internata, a fost gasita de politisti in localitatea Calafat din judetul Dolj, au informat reprezentantii.

ROMANII din strainatate care trimit peste ACEASTA SUMA in tara, VERIFICATI de statul roman! VEZI AICI despre cati BANI este vorba

O institutie a statului roman vrea sa stie toate datele tranzactiilor care depasesc 1. 000 de euro intre cetatenii romani. Cele mai intalnite astfel de tranzactii se regasesc la romanii aflati in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )