Libnet.ro
UNICEF

16:30

Aceasta este notificarea care i-a ingrijorat pe toti utilizatorii Samsung! Motivul pentru care a fost trimisa este...

B1 B1,
Aceasta este notificarea care i-a ingrijorat pe toti utilizatorii Samsung! Motivul pentru care a fost trimisa este...

Modele Galaxy ale celor de la Samsung se bucura de succes in intreaga lume. in cursul zilei de astazi, producatorul si-a indus in eroare utilizatorii dupa ce cu totii au primit o notificare care i-a pus pe. continuă pe B1

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Aceasta este cea mai colorata aplicatie Google si nu ai auzit niciodata de ea

Google Earth este facinant, din multe puncte de vedere. in functie de timpul pe care il petreci in aplicatie, poti descoperi lucruri incredibile. Decat sa le cauti tu insa, mai bine intri.

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )