Libnet.ro
UNICEF

01:05

in aceasta noapte, Romania trece la ora de vara

România Liberă România Liberă,
in aceasta noapte, Romania trece la ora de vara

In noaptea de sambata spre duminica Romania trece de la ora de iarna la cea de vara, astfel ora trei. continuă pe România Liberă

Romania trece la ora de vara

In noaptea de sambata spre duminica Romania trece de la ora de iarna la cea de vara, astfel ora trei.

ORA DE VARA 2018. Romania trece la ORA de vara

in noaptea de sambata spre duminica Romania trece de la ora de iarna la cea de vara, astfel ora trei devenind ora patru. in fiecare an, in ultima duminica a lunii.

Romnia trece n aceasta noapte la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date cu o ora nainte. 25 martie va fi cea mai scurta zi din an

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Romnia a trecut la ora oficiala de vara. 25 martie este cea mai scurta zi din an

Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile au fost date inainte cu o ora la 03. 00, care a devenit ora 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Ora de vara 2018. Cand dam ceasurile inainte cu o ora, de ce sunt depresivii cei mai afectati si cum scapi de oboseala

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara. Astfel in noaptea de 24 martie spre 25 martie, ceasurile se vor da cu o ora inainte, iar ora 3. 00 va deveni ora 4.

Romnia trece duminica la ora de vara / Istoria ei si initiativele romnesti si europene de renuntare la ora de vara

Romania trece duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 26 martie va fi cea mai scurta zi din 2017. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Republica Moldova trece la ora de vara

In ultima duminica a lunii martie, Moldova trece la ora de vara. Ceasul se muta cu o ora inainte. Ora 2. 00 va deveni ora 3. 00, transmite IPN. in lunile de vara, ora este data inainte pentru ca principalele activitati umane sa se desfasoare cat mai mult posibil pe lumina naturala. Ora de vara este valabila intre ultima duminica din martie si ultima duminica din octombrie.

Ora Pamantului 2018. Sambata stingem lumina pentru o ora. Programul manifestarilor din Vaslui si Barlad

Sambata. 24 martie. la ora 20. 30, intreaga lume va sarbatori in mod simbolic Ora Pamantului Earth Hour), un eveniment organizat cu scopul constientizarii globale despre impactul negativ asupra mediului inconjurator, cauzat de consumul exagerat de resurse energetice .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )