Libnet.ro
UNICEF

08:01

in aceasta seara, Next Star se muta la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
in aceasta seara, Next Star se muta la Sinteza zilei

Cei mai talentati copii din Romania vor fi invitatii speciali a lui Mihai Gadea, in aceasta seara, de la ora 21. 30, la ANTENA 3, la Sinteza zilei. In platoul celui mai urmarit talk-show din Romania se vor. continuă pe Antena3

Next Star cucereste Sinteza zilei. Ei sunt cei mai talentati copii care au adus spectacolul la Antena 3

Mihai Gadea i-a adus in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei pe finalistii celor sase editii ale Next Star, cei mai talentati copii din Romania care au adus spectacolul si pe scena de la.

Sinteza zilei: Drama romanilor jefuiti in banci. Fara ajutorul cuiva din interior nu se putea face asa ceva

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei drama romanilor care sustin ca le-au disparut bani si bunuri din casetele de valori pe care le inchiriasera in incinta mai multor.

Sinteza zilei: Comisarul Berbeceanu, interviu exploziv

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 un interviu exploziv cu fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, arestat preventiv sub acuzatia ca a sprijinit o.

SINTEZA ZILEI. Care sunt erorile capitale care au schimbat Romania?

Peste putin timp se implinesc 24 de ani de cand a cazut dictatura ceausista. Cu aceasta ocazie, Mihai Gadea i-a provocat pe telespectatori la o dezbatere nationala, in cadrul careia sa raspunda la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )