Libnet.ro
UNICEF

01:05

Next Star cucereste Sinteza zilei. Ei sunt cei mai talentati copii care au adus spectacolul la Antena 3

Antena3 Antena3,
Next Star cucereste Sinteza zilei. Ei sunt cei mai talentati copii care au adus spectacolul la Antena 3

Mihai Gadea i-a adus in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei pe finalistii celor sase editii ale Next Star, cei mai talentati copii din Romania care au adus spectacolul si pe scena de la. continuă pe Antena3

in aceasta seara, Next Star se muta la Sinteza zilei

Cei mai talentati copii din Romania vor fi invitatii speciali a lui Mihai Gadea, in aceasta seara, de la ora 21. 30, la ANTENA 3, la Sinteza zilei. In platoul celui mai urmarit talk-show din Romania se vor.

Sinteza zilei: Drama romanilor jefuiti in banci. Fara ajutorul cuiva din interior nu se putea face asa ceva

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei drama romanilor care sustin ca le-au disparut bani si bunuri din casetele de valori pe care le inchiriasera in incinta mai multor.

Sinteza zilei: Comisarul Berbeceanu, interviu exploziv

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 un interviu exploziv cu fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, arestat preventiv sub acuzatia ca a sprijinit o.

Salariul romanilor se duce pe credite. Suntem cei mai indatorati la plata ratelor la creditele bancare

Romanii sunt printre cei mai indatorati europeni la creditele la banci, potrivit unui raport intocmit de BNR. Cel putin 22% din salariul brut castigat de un roman se duce la plata ratelor la credite. in compara.

Top 10 cei mai sexy vampiri de la Hollywood

Cum sarbatoarea americanilor Halloweeen a prins si la noi, iata un top cei mai sexy vampiri de la Hollywood. Jonathan Rhys Meyer Cea mai noua interpretare a celebrului Dracula un serial difuzat.

Top 10 cei mai bizari pantofi din istorie!

Primele atestari istorice ale prezentei pantofilor in garderoba umana dateaza din jurul anului 8000 i. Hr. Astazi, ADPM va prezinta 10 dintre cei mai ciudati pantofi care au existat vreodata, de la cei tip lotus si pana la pantofii fara toc sau okobo.

Doliu in cultura botosaneana. Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti din tara a incetat din viata

Constantin Lupu, unul dintre cei mai apreciati profesori de muzica dar si un cunoscut violonist pe plan national, a murit duminica.

Cei mai activi investitori imobiliari din ultimii 10 ani: Immofinanz si Nepi conduc plutonul

Immofinanz, NEPI, CA Immo, RREEF, IGD, Argo Real Estate si Globalworth au fost, in ordine, cei mai activi investitori imobiliari din Romania in ultimii 10 ani, achizitiile realizate de acestia reprezentand jumatate din valoarea tranzactiilor incheiate.

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere.

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri (VIDEO)

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )