Libnet.ro
UNICEF

21:30

Acestea sunt cele mai fericite tari din lume: pe ce loc se situeaza Romania

Playtech Playtech,
Acestea sunt cele mai fericite tari din lume: pe ce loc se situeaza Romania

World Happiness Report ne prezinta si in acest an cele mai fericite tari de pe Glob. in ciuda numeroaselor probleme de pe continentul nostru in ziua de astazi, vestul si nordul Europei raman cele mai fericite regiuni de pe Glob. intr-un clasament al tarilor din acest punct de vedere, exista doar trei tari in primele []. continuă pe Playtech

Danezii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii?

Cei mai fericiti oameni traiesc in Danemarca, se arata intr-un studiu realizat de Universitatea americana Columbia.

Tara cu cele mai frumoase femei din lume

Venezuela este o adevarata pepiniera de frumusete! Aceasta tara a dat sapte Miss Universe, sase Miss World, sase Miss International si doua Miss Earth. Sursa: Observator .

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com.

Romanul Tiberiu Useriu a castigat cel mai greu maraton din lume 6633 Ultra, ce s-a desfasurat dincolo de Cercul Polar

Maratonistul Tiberiu Useriu a finalizat pe primul loc cel mai greu maraton din lume, dupa ce a alergat 566 de kilometri la Polul Nord, in conditii meteo extrem de dificile, informeaza un comunicat de presa.

LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

Este foarte greu sa mai vii cu o idee originala pentru prezentarea unui telefon, dar acesta este un clip de unboxing pentru LG G5 facut la cea mai mare viteza, in interiorul unei masini. Clipurile de unboxing nu mai sunt de mult timp noi. Fiecare blogger sau publicatie online realizeaza astfel de scurt metraje pentru [].

Faze Tari: Sta in casa cu un aligator de 2 metri. Mananca la masa cu el si doarme in acelasi pat; Cel mai lung sarpe din lume, descoperit in jungla amazoniana; A inghitit peste 2.000 de bureti de vase si nu se poate abtine sa nu-si manance canapeaua

Motivul bizar pentru care femeile se fotografiaza cu o coala A4. Trendul a starnit numeroase controverse pe internet. Un nou trend a luat nastere. Incredibil! S-au oferit voluntari pentru a merge la inchisoare. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut recent o vizita la Institutul Corectional.

Tibi Useriu a castigat cel mai solicitant ultramaraton din lume, desfasurat la Polul Nord, la - 60 de grade

Noaptea ce tocmai a trecut, steagul Romaniei a fost fluturat tocmai la Polul Nord. Asta pentru ca bistriteanul Tibi Useriu a reusit imposibilul: a castigat cel mai solicitant si friguros ultramaraton din lume, desfasurat la Polul Nord. in ultimele doua zile, Tibi s-a luptat nu doar cu temperaturi extreme si oboseala, ci si cu o rana la picior.

FOTO+VIDEO. Raiduri ale politiei in cartierul Molenbeek din Bruxelles. Cel mai vanat terorist din lume, Salah Abdeslam, prins

30: Salah Abdeslam a fost prins, au confimat Parchetul si un secretar de stat belgian. De asemenea, alte doua persoane sunt inca baricadate intr-o casa incercuita de politie in cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Cum si-a transformat un barbat masina in cea mai rapida cabana din lume FOTO VIDEO

Un britanic in varsta de 51 de ani, Kevin Nicks, si-a transformat masina Volskswagen Passat in cea mai rapida cabana din lume. Bizarul automobil reuseste sa depaseasca 140 km/h.

Barbatul care a crescut in orfelinat, iar acum are 50 de inventii brevetate. Vreau acum sa fac cele mai tari microfoane cu sistem de navigare prin satelit

Liviu Minescu, originar din Arges, a avut o copilarie zbuciumata insa s-a luptat cu viata, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti inventatori de ansamble, microfoane cu memorie interna, baterii. Cele mai cunoscute realizari ale sale sunt diplomatul cu energie electrica si microfonul capabil sa filmeze si sa stocheze mii de melodii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )