Libnet.ro
UNICEF

05:45

Acestea sunt cele mai vechi manastiri din Romania

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai vechi manastiri din Romania

In drumurile tale prin tara, nu ocoli aceste asezaminte, care ocrotesc icoane facatoare de minuni si sfinte moaste. Sunt file de istorie si de credinta, iar povestile lor poarta amprenta. continuă pe Antena3

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat.

Kemal si Nihan, cele mai frumoase scene din serialul Dragoste infinita - VIDEO

Kemal si Nihan vor ramane in inimile fanilor din lumea intreaga drept unul dintre cele mai reusite cupluri din serialele turcesti. Cei doi actori talentati, Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, s.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut dezvaluiri incredibile cu privire la bancile din Romania. Ministrul a declarat ca 31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15.

Care sunt cele mai cautate cursuri de limbi straine de catre romani

Romanii sunt dornici si dispusi sa invete cat mai multe limbi straine pentru a se dezvolta in plan profesional, potrivit Mediafax. Cele mai cautate cursuri de limbi straine de catre.

Business report: Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania; De la pompa la priza - agenda unei revolutii: Suprematia motoarelor electrice depinde de reglementari si de progresele tehnice; Totul despre vou

Romanii au ajuns sa faca mai multa bere decat italienii, suntem aproape de cehi. In prima zi de vineri din. Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni. Mai mult de 36% din turistii care au.

Cine incaseaza cele mai mari pensii din MApN. Sumele ajung pana la 100.000 de euro pe an

Pensiile nesimtite din Ministerul Apararii Nationale nu sunt pentru cei au servit tara pe fronturile din Afganistan, Irak sau in Kosovo. Ministrul Apararii a dezvaluit la TVR ca unii dintre magistratii pe.

Disputa Siegfried Muresan - Mihai Tudose pe mutarea Agentiei Europene a Medicamentelor in Pipera: Guvernul a blocat orice sansa de a castiga propunand una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti/ Tudose: Poate cineva ii face un consult

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a criticat marti propunerea facuta de guvern sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente pe o proprietate aflata in zona de nord a Bucurestiului, chiar in spatele statiei de metrou Pipera, in cea mai aglomerata zona de birouri din Capitala. In replica, intr-un interviu, premierul Mihai Tudose a afirmat ca poate cineva ii face un consult acestuia, intrucat aduce deservicii grave Romaniei. Muresan a revenit miercuri si i-a cerut lui Tudose sa schimbe propunerea, referindu-se si la faptul ca imobilul propus ar apartine unui om de afaceri cunoscut in toata tara pentru ca a construit ilegal un bloc-turn in centrul Bucurestiului, punand in pericol o catedrala monument istoric si continuand constructia blocului-turn desi existau decizii ale justitiei care declarasera nula autorizatia de constructie. HotNews. ro a scris marti in exclusivitate ca proprietatea este detinuta de Netron Investment SRL, firma controlata de Ioannis Papalekas, cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar local. Netron Investments SRL este controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas prin compania Globalworth. Papalekas mai detine in Romania, prin alte companii, si Cathedral Plaza.

VIDEO Cele mai spectaculoase momente din prima zi a Intalnirii Sasilor: De la costume si dansuri populare la concert impresionant de orga si dance party

Sasii au facut spectacol, vineri, in prima zi a intalnirii traditionale anuale de la Sibiu. Muzica, dansurile si costumele populare sasesti au atras mii de spectatori in Piata Mare inca de la primele ore ale diminetii. Dupa-amiaza a adus momente emotionante intr-un concert de orga impresionant la Biserica evanghelica. Ziua s-a incheiat cu proiectia in avanpremiera a filmului documentar Sibiu - 825 de ani in Piata Huet si cu un dance party cu Lost Tapes Found Sounds si DJ Kevin in Sala din Turnisor.

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere. 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani

31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani, a declarat miercuri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Ionut Misa. El da vina pentru aceasta situatie pe asa-numitele operatiuni de optimizare fiscala efectuate de banci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )