Libnet.ro
UNICEF

21:00

Acoperisul unei scoli din Olt, smuls in totalitate de vant

Adevărul Adevărul,
Acoperisul unei scoli din Olt, smuls in totalitate de vant

Acoperisul unei scoli din judetul Olt a fost smuls in totalitate de vant, duminica dupa-amiaza, in timpul unei furtuni puternice produse in nordul judetului. continuă pe Adevărul

Acoperisul unei scoli din Olt, smuls in totalitate de vant.

Acoperisul unei scoli din judetul Olt a fost smuls in totalitate de vant, duminica dupa-amiaza, in timpul unei furtuni puternice produse in nordul judetului, potrivit Mediafax. Incidentul a avut loc in comuna Leleasca, unde acoperisul din tabla al scolii, care dateaza din anul 1962, a fost smuls de vant si s-a desprins in doua bucati mari, una dintre ele lovind in cadere si acoperisul gradinitei aflate in vecinatate. In urma incidentului jumatate din acoperisul gradinitei a fost distrus, un .

Seful unei companii din Olanda a fost retinut in scandalul carnii de cal

Autoritatile olandeze au arestat seful unei companii de distributie de carne implicata in scandalul carnii de cal etichetata drept carne de vita. Willy Selten, proprietarul furnizorului Willy Selten BV, a fost.

Arestari in scandalul carnii de cal: Seful unei companii din Olanda a fost retinut

Autoritatile din Olanda au arestat seful unei companii de distributie de carne aflata in centrul scandalului cu carnea de cal etichetata drept carne de vita, scrie Reuters. Willy Selten, detinatorul.

Scandalul carnii de cal: Seful unei companii din Olanda a fost arestat

Autoritatile din Olanda au arestat seful unei companii de distributie de carne aflata in centrul scandalului cu carnea de cal etichetata drept carne de vita, care a dus la o retragere masiva a unor produse congelate din Europa, relateaza Reuters.

Povestea incredibila a unei femei din Spania. Viata ei ar putea fi transformata intr-un scenariu de film

O femeie in varsta din Spania va deveni peste noapte milionara, dupa ce testele ADN au confirmat ca este fiica naturala a unui bogat proprietar de pamant. Femeia s-a nascut in anii `40, in urma unei relatii.

Sony analizeaza vanzarea unei cote din Sony Music Entertainment

Conducerea Sony Corp. ia in discutie planul propus de miliardarul Daniel Loeb privind lansarea unei oferte publice initiale pentru divizia de divertisment a grupului japonez, Sony Music Entertainment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )