Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acord de imprumut de 200 milioane euro de la Banca Mondiala, pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate si reducerea abandonului scolar

B1 B1,
Acord de imprumut de 200 milioane euro de la Banca Mondiala, pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate si reducerea abandonului scolar

Un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, a fost semnat de vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru. continuă pe B1

200 milioane euro de la Banca Mondiala pentru cresterea numarului inscrierilor la facultate

Vicepresedintele Bancii Mondiale BM) pentru Europa si Asia, Laura Tuck, si ministrul Finantelor Publice, Bogdan Teodorovici, au semnat un acord de imprumut de 200 milioane euro, pentru proiectul care vizeaza reducerea abandonul scolar si cresterea numarul inscrierilor la facultate, de care vor beneficia peste 1,6 milioane de elevi si studenti.

Profit net de 3,12 milioane euro, pentru Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing a inregistrat un profit net de 3,12 milioane euro la finalul anului 2014, fata de 2,8 milioane euro in 2013, potrivit unui comunicat al companiei.

Cum s-au furat alegerile in 2012. Baronul PSD Nicusor Constantinescu a locat 8 milioane de euro, prin paravane, pentru ingrijitorii cabinelor de vot

Baronul PSD Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru 13 infractiuni, regina fiind cumpararea voturilor la alegerile locale din 2012. Suma totala cheltuita a fost de 8 milioane de euro, bani fiind ascunsi prin diverse activitati fictive ale mai multor fundatii, intre care Fundatia Fantasio si Fundatia Thalia, trimise si ele in judecate.

Draxlmaier Group investeste 50 milioane euro in productia de componente auto la Codlea

Grupul german Draxlmaier, care e prezent in Romania din 1993 si are 15. 000 de angajati pe plan local, a lansat o noua unitate de productie la Codlea, langa Brasov. In doua noi hale vor fi produse componente pentru usi si pentru interioarele autoturismelor, investitia de 50 milioane euro urmand sa creeze 500 de locuri de munca.

FM Logistic investeste 5 milioane euro in extinderea platformei logistice din Petresti

Subsidiara din Romania a grupului francez FM Logistic investeste 5 milioane euro in extinderea platformei logistice din Petresti, judetul Dambovita, cu 10. 000 metri patrati, care va deveni functionala in luna august, a anuntat compania.

CNSC a anulat licitatii de circa 846,3 milioane euro

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a anulat, anul trecut, licitatii in valoare de aproximativ 3,76 miliarde lei 846,3 milioane euro), in crestere cu 46,93% fata de 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura va avea 57 de membri fondatori

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura AIIB) va avea 57 de membri, a anuntat Ministerul chinez de Finante, care a incheiat miercuri procesul de aprobare a ultimelor candidaturi pentru stabilirea membrilor fondatori, transmite AFP.

The Guardian: Banca Mondiala isi incalca propiile reguli in timp ce milioane de oameni isi pierd terenurile

O analiza a documentelor Bancii Mondiale arata ca proiectele privind aprovizionarea cu apa si electricitate, dar si cele de transport, contravin prevederilor ce au rolul de a proteja drepturile indigenilor, scrie The Guardian. Investigatia a aratat ca, in multe dintre cazuri, organizatia nu a urmat politicile interne cu privire la monitorizarea demersurilor de stramutare cauzate de implementarea proiectelor si la asigurarea adapostului si perspectivelor de angajare pentru acesti oameni.

Romanii din diaspora cu averi mari au declarat venituri de 32 milioane euro

Veniturile din strainatate obtinute in 2013 si declarate in 2014, la nivelul grupului persoanelor fizice cu averi mari PFAM), au fost de peste 7 ori mai mari decat cele declarate in 2013, pentru anul 2012, crescand de la 18. 804 lei la 144. 059 lei cca 32 milioane de euro).

Lichiditate de peste 4,21 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 002,20 lei 4. 765,37 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )