Libnet.ro
UNICEF

07:45

Acordul de coalitie in Olanda prevede mentinerea restrictiilor pentru romani si bulgari pana in 2014

Hotnews Hotnews,
Acordul de coalitie in Olanda prevede mentinerea restrictiilor pentru romani si bulgari pana in 2014

Mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari pana in 2014 se numara printre principalele puncte asupra carora au convenit liberalii si laburistii olandezi in cadrul acordului lor de coalitie guvernamentala, relateaza site-ul DutchNews. nl, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Olanda doreste mentinerea restrictiilor pentru romani si bulgari pana in 2014, arata acordul de coalitie guvernamentala

Mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari pana in 2014 se numara printre principalele puncte asupra carora au convenit liberalii si laburistii olandezi in cadrul acordului lor de.

Noul acord de coalitie in Olanda prevede mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari pana in 2014

Mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari pana in 2014 se numara printre principalele puncte asupra carora au convenit liberalii si laburistii din Olanda in cadrul acordului lor de.

Olanda mentine restrictiilor pentru romani si bulgari pana in 2014.

Mentinerea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari pana in 2014 se numara printre principalele puncte asupra carora au convenit liberalii si laburistii olandezi in cadrul acordului lor de coalitie guvernamentala, relateaza site-ul DutchNews. nl, citat de Mediafax. Acordul, al carui continut nu a fost dezvaluit oficial, dar din care au fost publicate numeroase aspecte in presa, urmeaza sa fie prezentat grupurilor parlamentare ale celor doua partide. Acesta prevede mai ales masuri .

Anularea restrictiilor pentru romani si bulgari, amenintare pentru muncitorii englezi.

Piata muncii din Marea Britanie este amenintata de aproximativ 30 de milioane de romani si bulgari, odata cu apropierea anularii, in 2014, a restrictiilor care ii vizeaza, potrivit unor experti numarul acestora urmand sa fie mai mare ca al migrantilor polonezi in 2004, potrivit Mediafax. Tabloidul Sunday Mail citeaza experti care avertizeaza cu privire la un val semnificativ de migranti dupa anularea restrictiilor impuse pe piata muncii cetatenilor celor doua state membre ale Uniunii .

Anularea restrictiilor pentru romani si bulgari ameninta piata muncii din Marea Britanie

Piata muncii din Marea Britanie este amenintata de aproximativ 30 de milioane de romani si bulgari, odata cu apropierea anularii, in 2014, a restrictiilor care ii vizeaza, potrivit unor experti numarul.

Ridicarea restrictiilor de munca pentru romani si bulgari in Marea Britanie, motiv de panica. Daily Mail: Slujbele britanicilor ar putea fi in pericol

Presa britanica scrie asiduu despre cifra enorma a romanilor si bulgarilor care ar urma sa intre pe piata muncii din Marea Britanie, odata cu aproprierea anularii in 2014 a restrictiilor, care ii vizaza in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )