Libnet.ro
UNICEF

20:30

Acordul pentru zone de detensionare a situatiei din Siria intra in vigoare in noaptea de vineri spre sambata

Adevărul Adevărul,
Acordul pentru zone de detensionare a situatiei din Siria intra in vigoare in noaptea de vineri spre sambata

Un acord pentru o detensionare a situatiei din Siria va intra in vigoare in noaptea de vineri spre sambata, la miezul noptii, dar aviatia rusa a anuntat ca va continua atacurile vizand tinte ale Statului Islamic, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite exprima ingrijorare in legatura cu acordul Rusiei, Turciei si Iranului privind Siria

Departamentul de Stat american a exprimat ingrijorare, joi seara, in legatura cu acordul negociat de Rusia, Turcia si Iran pentru instituirea unor zone de securitate in Siria. Washingtonul a.

Trump si Putin au discutat la telefon despre Siria si Coreea de Nord/ Posibila intalnire intre cei doi lideri in iulie

Casa Alba declara ca Donald Trump si Vladimir Putin au discutat joi sa coopereze pentru a stopa violenta din Siria, in prima lor conversatie telefonica de dupa atacurile aeriene americane din Siria care au incordat relatiile diplomatice dintre SUA si Rusia, potrivit Reuters.

BCE: Acordul pentru Basel III trebuie realizat cat mai curand

Autoritatile de reglementare de la nivel global ar trebui sa cada de acord cat mai curand posibil asupra nivelului minim de capital pe care trebuie sa il detina bancile, conform noilor norme Basel III, sustine Daniele Nouy, presedintele diviziei de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE).

Administratia Trump ar intentiona sa ceara NATO sa participe la operatiunile antiteroriste din Siria

Administratia Trump a anuntat ca ar intentiona sa ceara participarea trupelor NATO la operatiunile militare impotriva retelei teroriste Stat Islamic, in Siria, afirma surse citate de revista germana Der Spiegel.

Siegfried Muresan propune un proiect pentru combaterea propagandei ruse din presa si retelele sociale, finantat din bugetul UE cu 3 mil euro

Deputatul european Siegfried Muresan a propus, in bugetul european de anul viitor, finantarea unui proiect-pilot menit sa combata propaganda si actiunile de dezinformare ale Federatiei Ruse prin presa si prin retelele sociale in statele membre si in cele din Vecinatatea estica, in special Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

Be EU: Romania se pregateste intens pentru presedintia Consiliului European din 2019

Romania se pregateste intens pentru presedintia Consiliului Europei, in 2019. Ministerul Afacerilor Externe organizeaza o conferinta pe aceasta tema, la care participa presedintii celor doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )