Libnet.ro
UNICEF

15:30

Acorduri de 50 milioane euro pentru finantarea activitatii Alro Slatina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Acorduri de 50 milioane euro pentru finantarea activitatii Alro Slatina

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat ieri un comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Alro a luat 50 mil. euro de la Eximbank pentru finantarea activitatii

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a.

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 milioane euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca.

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 de milioane de euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 de milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca.

Ministerul Agriculturii pune la bataie 15,9 milioane de euro pentru a stimula comasarea micilor producatori de lapte

Intrucat perioada de tranzitie pentru procesarea laptelui crud in unitatile de procesare din Romania s-a incheiat la 31 decembrie, Ministerul Agriculturii a initiat un proiect de Hotarare de Guvern vezi atasament) prin care pune la dispozitia fermierilor 70,87 milioane de lei circa 15,9 milioane euro) in vederea comasarii acestora. Datorita evolutiei pietei, preluarea zilnica a laptelui materie prima provenit de la ferme de dimensiuni reduse devine tot mai neatractiva datorita costurilor legate de colectare. Astfel, exista pericolul ca unitatile de procesare sa considere neviabila economic colectarea laptelui materie prima de la nivelul fiecarei astfel de ferme, fapt care ar pune in pericol existenta viitoare a acestora, se arata in Nota de Fundamentare care insoteste proiectul. Masura a fost solicitata de asociatiile crescatorilor de vaci, se mai arata in document.

CJ Brasov imprumuta 5 milioane de euro pentru proiectul Aeroportului de la Ghimbav

Consiliul Judetean Brasov va contracta un credit in valoare de 5 milioane de euro pentru continuarea proiectului aeroportului de la Ghimbav, dar si pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a Spitalului Judetean Clinic de Urgenta Brasov.

MFP a atras 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru obligatiuni care au scadenta in noiembrie 2018.

Lichiditate de circa 2,52 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11,43 milioane lei circa 2,52 milioane euro).

Recordul unui moldovean din Italia: A fost amendat cu 15 milioane de euro pentru contrabanda cu tigari

O instanta din Treviso, Italia l-a condamnat pe un cetatean al Republicii Moldova la plata unei amenzi de 15 milioane de euro si la 16 luni de inchisoare, pentru contrabanda cu tutun si tigari, anunta presa italiana.

EximBank finanteaza Alro Slatina cu aproximativ 50 de milioane de euro

EximBank a incheiat acorduri financiare in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro cu producatorul de aluminiu Alro, pentru finantarea activitatii curente si pentru emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

REVISTA PRESEI. Cadoul Guvernului pentru primarii de comune: 20 de milioane de euro pentru ...

Din luna martie, romanii vor trece pe la medicii de familie inainte de a ajunge la spital, citim in Adevarul. Din martie, pacientii romani nu vor mai sta cate doi in pat, asta pentru ca la internare vor ajunge strict urgentele. Mai exact, bolnavii vor fi trimisi in policlinici, aflate in paragina si lipsite de dotari si specialisti. Ideea mai marilor de la Sanatate de a face economii prin scoaterea pacientilor din spitale si trimiterea lor in policlinici sau in ambulatoriu pentru consultatii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )