Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 milioane euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca. continuă pe Adevărul

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 de milioane de euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 de milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca.

EximBank finanteaza Alro Slatina cu aproximativ 50 de milioane de euro

EximBank a incheiat acorduri financiare in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro cu producatorul de aluminiu Alro, pentru finantarea activitatii curente si pentru emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Alro a luat 50 mil. euro de la Eximbank pentru finantarea activitatii

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a.

Lichiditate de circa 2,52 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11,43 milioane lei circa 2,52 milioane euro).

Lichiditate de circa 3,95 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17,92 milioane lei circa 3,95 milioane euro).

BERD a investit anul trecut, in Romania, 510 milioane euro

Valoarea investitiilor derulate de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in Romania a scazut de la circa 600 de milioane de euro in 2012 la aproximativ 510 de milioane de euro anul trecut, insa numarul proiectelor a crescut la 32, un record pentru BERD pe piata noastra.

BRD acorda IMM-urilor credite de 20 milioane euro cu dobanda subventionata

BRD Groupe Societe Generale va acorda IMM-urilor credite cu dobanda subventionata, in valoare de 20 milioane de euro, prin parteneriatul cu Fondul European de Investitii FEI) in cadrul initiativei JEREMIE, potrivit unui comunicat de presa.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 991 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 990,5 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Cum a ajuns un centru expozitional de 12 milioane euro sa gazduiasca petreceri de Halloween sau Zumba

Centrul de Congrese si Expozitii Oltexpo de la Seaca Calimanesti), investitie de 12 milioane de euro, se dovedeste a fi, inca o data, un proiect inutil. Centrul ar fi trebuit sa fie un al doilea Romexpo, dar nu a gazduit pana acum vreo conferinta sau expozitie de anvergura si reuseste cu greu sa-si achite facturile la utilitati.

Evaziune. 14 persoane, cercetate pentru evaziune de 1,5 milioane euro, la Mures.

14 persoane care, in perioada 2011-2013, ar fi vandut peste 200 de autoturisme achizitionate din strainatate, fara a evidentia operatiunile in contabilitate, cauzand astfel un prejudiciu de 1,5 milioane de euro, sunt cercetate de politistii din Mures. Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Mures, 14 persoane sunt cercetate pentru constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, fals in inscrisuri .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )