Libnet.ro
UNICEF

08:45

MFP a atras 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 50 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru obligatiuni care au scadenta in noiembrie 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Teamnet a obtinut un contract de 212,4 milioane lei finantat de stat

Teamnet International, furnizorul programului pentru localizarea apelurilor catre 112, detinuta, anterior, de Sebastian Ghita, va furniza Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI), timp de patru ani, servicii de digitalizare a cartilor funciare din 9 judete, contractul ridicandu-se la 212,4 milioane lei, iar oferta fiind cu 1 ban sub valoarea estimata de institutie, potrivit site-ului e-licitatie. ro.

Finantele au imprumutat 713,7 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 713,7 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in noiembrie 2018, cu 42% mai mult decat si-a propus, pentru care a acceptat sa plateasca un randament mediu de 4,15% pe an.

Finantele au imprumutat 713,7 milioane lei prin obligatiuni pe cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 713,7 milioane lei, cu 42% mai mult decat si-a propus, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in noiembrie 2018, cu un randament mediu de 4,15% pe an, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Romcab vrea sa se imprumute cu 556 mii euro si 4 milioane lei

Adunarea Generala a Actionarilor AGA) de la Romcab va vota, maine, contractarea unui credit de maximum 556 mii de euro de la Libra Internet Bank si a altuia de 4 milioane lei de la Credit Europe Bank, pentru finantarea activitatilor curente, arata un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Acorduri de 50 milioane euro pentru finantarea activitatii Alro Slatina

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat ieri un comunicat al bancii.

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 milioane euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca.

Un de curse din anii 50 va fi scos la licitatie. Organizatorii se asteapta ca masina sa doboare orice record in materie de pret

Un de curse din anii 50 va fi scos la licitatie si organizatorii se asteapta sa stranga peste 10 milioane de lire sterline de pe urma autovehiculului. Masina este un exemplar foarte rar, pentru ca firma a.

Consiliul Concurentei a amendat cu 16,8 milioane de lei companiile Loteria Romana, Intralot, Intracom si Lotrom din cauza unui contract neconcurential/Un contract similar a fost semnat in noiembrie si cu grupul austriac Novomatic

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al consiliului. Cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul Contractului de credit furnizor. Obligatia de neconcurenta prevedea ca pe perioada derularii contractului, 2003-2013, Loteria Romana nu avea voie sa desfasoare un alt program de video-loterie sau unul similar in cooperare cu alte companii. HotNews. ro a aratat in mai multe randuri ca Loteria Romana a recidivat si a incheiat in noiembrie 2013 un alt contract neconcurential, insa de data aceasta cu grupul austriac Novomatic, si nu pe 10 ani ca cel anterior, ci pe 15 ani.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de 2,36 milioane lei, saptamana trecuta

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 13 - 17 ianuarie, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 000 de lei, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )