Libnet.ro
UNICEF

18:45

ACR lanseaza primele teste auto din lume, pe Google Street View

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ACR lanseaza primele teste auto din lume, pe Google Street View

ACR Automobil Clubul Roman) lanseaza primele teste auto din lume pe Google Street View, cu intrebari formulate pe situatii reale, din viata de zi cu zi, cu care viitorii soferi se pot identifica mai bine, pentru ca au loc pe strazile pe care chiar vor. continuă pe Wall-Street Ro

China a fabricat prima masina din lume cu ajutorul unei imprimante 3D

Prima masina din lume fabricata cu ajutorului unei imprimante 3D a fost produsa de compania chineza Sanya Sihai, costa sub 2. 000 de dolari si atinge o viteza de 40 km/h, scrie worldcarfans. com .

Chrissie Wellington, multipla campioana mondiala Ironman: Toata puterea fizica din lume nu te ajuta daca mintea si inima ta nu sunt pregatite

Supranumita unul dintre cele mai mari socuri din istoria sportului, Chrissie Wellington este castigatoare a 4 campionate mondiale ale competitiei de triatlon extrem Ironman, in 2007, 2008, 2009 si 2011. Prima ei victorie a lasat paf o lume intreaga nimeni nu se astepta ca o necunoscuta de 30 de ani din Norfolk, Marea Britanie, sa cucereasca titlul de cea mai buna triatlonista Ironman din lume. La acel moment, Chrissie intrase in circuitul sportiv profesionist de doar cateva luni este singurul sportiv din istoria triatlonului, femeie sau barbat, incoronat campion mondial intr-o perioada atat de scurta de la intrarea in circuitul profesional.

FOTO: CHINA ascunde cifrele SINISTRE. Cum arata cel mai PERICULOS traseu montan din lume, unde turistii MOR PE CAPETE

Desi nu se afla la o altitudine extrem de ridicata, cel mai periculos traseu montan din lume, supranumit Traseul mortii, strabate muntele Huashan din China.

Treaba ruseasca. Cea mai veche scara rulanta din lume va fi modernizata dupa 71 de ani de functionare

Cea mai veche scara rulanta din lume a fost recent inlocuita din statia de metrou Baumanskaya, Moscova, dupa 71 de functionare. Mai multe componente tehnice ale utilajului, care fusese inaugurat in 1944, vor fi.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang.

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai frumoase 15 fotografii din lume realizate cu telefonul mobil

Smartphone-urile de astazi, chiar daca nu se pot compara cu un aparat foto profesionist cu senzor CMOS si lentile de tip DSLR, fac fotografii din ce in ce mai bine. Le lipseste zoom-ul optic, asta e clar, dar ZOOM-ul digital si diferitele soft-uri care se ocupa de focalizare si de celelalte functii ale camerei, le transforma in diferite gadget-uri pentru fotografie .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )