Libnet.ro
UNICEF

18:15

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global.

Noi inregistrari in cel mai mare scandal din ultimii 10 ani. Convorbirea telefonica dintre fiica lui Bercea si intermediarul Capatina

Noi informatii din cel mai mare scandal mediatic din ultimii 10 ani, in care este implicat fratele lui Traian Basescu, au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Noul material prezinta o convorbire telefonica.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

in Germania se va munci pana la 76 de ani? Proiect controversat in cel mai puternic stat din Europa

Guvernul Germaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pana la 76 de ani pentru barbati si femei, temandu-se de o posiba saracire a populatiei, scrie Der Spiegel. Initiativa va fi supusa, incepand cu saptamana.

REVIEW Allview X2 Soul: Cel mai subtire telefon din lume nu este usor de refuzat

La targul de tehnologie Mobile World Congress, care a avut loc in Barcelona, la inceputul lunii februarie, producatorul chinez Gionee prezenta cel mai subtire telefon din lume, modelul Elife S5. Noi l-am avut la review, multumita brasovenilor de la Allview, care l-au adus in tara sub brandul propriu.

Descopera-ti semnatura sexuala: cum afli la ce esti cel mai bun in pat

Pentru a fi o persoana buna la pat, ai nevoie de trei calitati: educatie sexuala, experienta practica si atitudinea potrivita.

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

Michael Douglas stie: Maturitatea te face un sot mai bun

Michael Douglas recunoaste ca odata cu trecerea timpului a devenit un sot mai bun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )