Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report:Scaderea CAS: Unde sta Romania in Europa la povara fiscala pe munca - TOP; Violentele din Irak imping pretul petrolului la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni. Riscuri mari pentru redresarea economica globala; Topul celor mai bune f

Fondul Proprietatea aduce actionarilor, inclusiv straini, o jumatate de miliard de lei din dividendele companiilor la care detine participatii - perlele economiei. Fondul Proprietatea FP) a incheiat primele cinci luni. Paradoxul de la pompa continua. Un roman, un german si un polonez ajung la benzinarie. Cate plinuri de benzina mai pot face. Scumpirile la carburanti din ultimele doua luni au propulsat Romania noua pozitii in clasamentul european.

Nasterile au ajuns la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial

Nasterile au ajuns in 2013 la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Ministerul Sanatatii trebuie sa reia programul de fertilizare in vitro, prin care au fost adusi pe lume peste 350 de copii, a declarat profesorul dr. Radu Vladareanu, transmit sursele din presa.

Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Firma Indiana XOLO va lansa cel mai usor smartphone din lume care va cantari doar 100 de grame. Potrivit Neowin, compania va comunica lansarea a doua noi smartphone-uri XOLO Windows Phone pe 16 iunie. Noul XOLO va.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Clujul va deveni cel mai prietenos oras din Romania pentru pasarile salbatice

Cuiburile artificiale amplasate la Cluj de Societatea Ornitologica Romana SOR) au fost ocupate de pitigoi, grauri si alte pasari, dar si de o specie de mamifer, una dintre cele mai sfioase din Romania, parsul cu coada stufoasa, animalele avand si pui.

Marian Oprisan, cel mai fericit tata din Univers, dupa ce fiica sa a absolvit Facultatea de Drept

Seful Consiliului Judetean Vrancea a tinut sa fie prezent la Universitatea din Bucuresti, la festivitatea de absolvire a fiicei sale, Madalina.

FOTO Bodypainting la cel mai inalt nivel: modelele devin una cu fundalul

De secole, artistii sunt fascinati de frumusetea si naturaletea nudului feminin. Astfel, de pe urma tuturor incercarilor si explorarii artistice, acestia au trecut de la pictarea corpului la pictura pe corp, panza devenind insusi omul.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Studiu IRES: Fotbalul, cel mai iubit sport in Romania; Simona Halep, locul patru in clasamentul celor mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES, cel mai iubit sport si cel mai vizionat in Romania este fotbalul. Urmeaza gimnastica si tenisul de camp. Nadia Comaneci si Gica Hagi sunt vazuti drept cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )