Libnet.ro
UNICEF

21:00

Michael Douglas stie: Maturitatea te face un sot mai bun

Antena3 Antena3,
Michael Douglas stie: Maturitatea te face un sot mai bun

Michael Douglas recunoaste ca odata cu trecerea timpului a devenit un sot mai bun. continuă pe Antena3

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

Faze Tari: Jucatorii Croatiei au intrat in silenzio stampa dupa ce paparazzii i-au prins dezbracati in piscina hotelului; Spalatul vaselor face sanii mai mari si totodata mai fermi; A restituit dupa 61 de ani o carte imprumutata de la biblioteca

Incredibil ! Sunt gemeni, dar s-au nascut la o diferenta de 24 de zile. Toata lumea stie ca gemenii se nasc in aceeasi zi sau la cateva ore diferenta. Inghetata din oua de crocodil? E cea mai hranitoare din lume!Desi pare de necrezut, un restaurant din Davao City, Filipine, a scos la vanzare un sortiment.

Ceai rece facut in casa - mai bun si mai sanatos

Vara este indicat sa consumam cat mai multe lichide, pentru a ne mentine mereu hidratati, iar una dintre cele mai bune si mai gustoase variante, ar fi ceaiul rece, dar acesta sa fie facut neaparat in casa, pentru ca cele din comert sunt foarte nocive.

5 trucuri pentru a-ti face ziua mai buna

In cele mai mult cazuri, detaliile mici fac diferenta. Asfel ca, daca ai o zi mai proasta sau incarcata poti face cateva lucruri care sa-ti readuca buna dispozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )