Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile GameStop au scazut cu peste 30% si au fost suspendate de mai multe ori, dupa restrictionarea tranzactiilor

Adevărul Adevărul,
Actiunile GameStop au scazut cu peste 30% si au fost suspendate de mai multe ori, dupa restrictionarea tranzactiilor

Actiunile GameStop, un magazin american de jocuri video, aflate in centrul unor tranzactii frenetice alimentate de platforma de mesagerie Reddit, au scazut joi, 28 ianuarie, cu peste 30%. continuă pe Adevărul

Actiunile GameStop au scazut ieri cu peste 30%

Actiunile GameStop, aflate in centrul unor tranzatii frenetice alimentate de platforma de mesagerie Reddit, au scazut ieri cu peste 30% si au fost suspendate de mai multe ori in timpul sedintei bursiere, dupa ce brokerii au restrictionat tranzactiile cu aceste titlurile companiei care comercializeaza jocuri video.

Actiunile GameStop au crescut cu 1.600% din 11 ianuarie

Actiunile retailerului de jocuri video GameStop au crescut cu pana la 1. 600% incepand din 11 ianuarie, dupa o batalie fara precedent intre investitorii amatori care au cumparat actiuni ale acestei companii si fondurile de hedging care au pariat pe scaderea titlurilor, speculatiile determinind Casa Alba sa anunte ca monitorizeaza atent situatia creata pe bursa.

STS: 10 apeluri au anuntat incendiul de la Institutul Matei Bals. Serviciul 112 a fost sesizat mai bine de o ora

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a transmisca vineri dimineata s-au intregistrat10 apeluri la 112, careanuntau incendiul de la Institutul Matei Bals. Primul telefon a fost dat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )