Libnet.ro
UNICEF

09:00

Activele primului producator de fulgi de cartofi din Romania se vand cu un milion de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Activele primului producator de fulgi de cartofi din Romania se vand cu un milion de euro

Activele companiei Roclip Fagaras, singurul producator de fulgi de cartofi, mazare si fasole cu capital autohton, vor fi scoase la vanzare dupa ce acesta a intrat in faliment, la finele anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania

Doua forumuri, peundemerg. ro si forum. construim-romania. ro , care dezbat probleme de infrastructura au intocmit impreuna o harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania, pe baza constatarii soferilor care au parcurs diverse trasee.

Ce spun universitatile de top din Romania: primesc sau nu la admitere absolventi fara bacalaureat?

Ministerul Educatiei a decis, in premiera in ultimii 20 de ani, ca universitatile pot primi la admitere absolventi de liceu fara diploma de Bacalaureat. HotNews. ro a contactat reprezentantii celor mai mari universitati de stat, carora le-a adresat urmatoarele intrebari: Organizati colegii pentru absolventii de liceu fara diploma de BAC? De ce?. Citeste in articol daca universitatile de top din Romania vor admite tineri fara bacalaureat. Ce spun Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ASE, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Hotelul din Romania care vrea sa atraga tineri de 25 de ani pe care sa-i vindece de stres

Hotelul Bradet din statiunea balneara Sovata, modernizat si ridicat la 4 stele in acest an, vrea sa atraga turisti din ce in ce mai tineri pe care sa-i scape de stres, considerata boala secolului XXI.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )