Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hotelul din Romania care vrea sa atraga tineri de 25 de ani pe care sa-i vindece de stres

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hotelul din Romania care vrea sa atraga tineri de 25 de ani pe care sa-i vindece de stres

Hotelul Bradet din statiunea balneara Sovata, modernizat si ridicat la 4 stele in acest an, vrea sa atraga turisti din ce in ce mai tineri pe care sa-i scape de stres, considerata boala secolului XXI. continuă pe Wall-Street Ro

Ce spun universitatile de top din Romania: primesc sau nu la admitere absolventi fara bacalaureat?

Ministerul Educatiei a decis, in premiera in ultimii 20 de ani, ca universitatile pot primi la admitere absolventi de liceu fara diploma de Bacalaureat. HotNews. ro a contactat reprezentantii celor mai mari universitati de stat, carora le-a adresat urmatoarele intrebari: Organizati colegii pentru absolventii de liceu fara diploma de BAC? De ce?. Citeste in articol daca universitatile de top din Romania vor admite tineri fara bacalaureat. Ce spun Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ASE, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania

Doua forumuri, peundemerg. ro si forum. construim-romania. ro , care dezbat probleme de infrastructura au intocmit impreuna o harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania, pe baza constatarii soferilor care au parcurs diverse trasee.

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Este un portofoliu foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. in primul interviu de dupa nominalizare, Corina Cretu dezvaluie cum l-a convins pe Jean-Claude.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Portofoliul Politicii Regionale este foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, a vorbit la Sinteza Zilei despre modul in care a ajuns sa faca parte din echipa lui Jean Claude Juncker. in primul interviu de dupa.

Ponta, imbatat de hi-tech: Nu este copil in Romania care sa nu stie sa foloseasca tableta sau mobilul

Inceput de an scolar schiop. imbatat de lansarea sa hi-tech la prezidentiale, premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu mai exista in Romania copil care sa nu stie sa foloseasca o tableta sau un.

Ponta, iMBATAT de hi-tech: Nu este copil in Romania care sa nu stie sa foloseasca tableta sau mobilul

Inceput de an scolar schiop. imbatat de lansarea sa hi-tech la prezidentiale, premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu mai exista in Romania copil care sa nu stie sa foloseasca o tableta sau un.

RUSIA asteapta IARNA. A fost redus din nou volumul de gaze catre Romania. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

UPDATE: Rusia a redus din nou astazi volumul de gaze catre Romania. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista riscuri pentru populatieVladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta.

11 mituri despre succes, demontate de managerii din Romania

De-a lungul timpului, oamenii au inventat fel de fel de mituri despre succes si despre efectele pe care le-ar putea avea asupra celor care au reusit sa-l atinga si, cel mai greu, sa-l mentina.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )