Libnet.ro
UNICEF

01:05

Activitatea a 12 cluburi din Capitala, suspendata

România Liberă România Liberă,
Activitatea a 12 cluburi din Capitala, suspendata

Activitatea a 12 cluburi de pe raza Sectorului 2 a fost suspendata, din cauza lispei autorizatiei alimentare. Astfel, activitatea localurilor va fi reluata dupa ce cluburile vor obtine avizele necesare, potrivit unor reprezentanti ai primariei. continuă pe România Liberă

A fost suspendata activitatea a 12 cluburi din Bucuresti

Un numar de 9 cluburi si 3 sali de evenimente din Bucuresti au activitatea suspendata, dupa controalele efectuate de Primaria sectorului 2, relateaza Digi24.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE.

Activitatea a 12 cluburi, suspendata din cauza lipsei autorizatiei alimentare

Lipsa autorizatiei pentru comercializare in regim alimentar a dus la suspendarea activitatii a 12 cluburi de pe raza sectorului 2 al Capitalei. Localurile isi vor putea relua activitatea dupa ce vor obtine avizele necesare, au precizat pentru Mediafax reprezentanti ai primariei.

VIDEO 28 de morti dupa ce militanti islamisti au intrat cu o masina-capcana intr-un hotel din capitala somaleza Mogadishu

28 de persoane au fost ucise miercuri intr-un atac desfasurat in capitala somaleza Mogadishu, dupa ce militanti islamisti al-Shabaab au intrat cu o masina capcana prin portile unui hotel, patrunzand in cladire, a anuntat politia citata de Reuters.

13 oameni au fost ucisi in explozia produsa la un hotel din capitala Somaliei. in spatele atacului s-ar afla militanti ai gruparii al-Shabaab

Cel putin 13 oameni si-au pierdut viata in capitala Somaliei, in urma dublului atentat cu bomba comis miercuri dimineata.

O explozie puternica a avut loc la un hotel din capitala Somaliei. Surse media afirma ca in spatele atacului s-ar afla militanti ai gruparii al-Shabaab

O explozie puternica a avut loc la un hotel din Mogadiscio, capitala Somaliei. Deflagratia a avut loc miercuri dimineata. Politia a declarat ca luptatori, suspectati ca sunt militanti ai gruparii al-Shabaab, au luat cu asalt hotelul Dayah dupa explozie.

Nicolae Ceausescu ar fi implinit 99 de ani: Ca in fiecare an, nostalgicii l-au comemorat la Cimitirul Ghencea din Capitala (VIDEO)

Daca ar mai fi trait, Nicolae Ceausescu ar fi implinit joi 99 de ani. Cu acest gand s-au prezentat la cimitirul Ghencea si mai multi sustinatori ai comunismului din Romania. Nostalgicii s-au.

Controale in cluburile de fite, dupa incendiul de la Bamboo: Gabriela Firea a cerut o informare privind numarul de localuri din Capitala care au program prelungit (VIDEO)

Continua ancheta dupa incendiul din Bamboo. Miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului Municipal de Situatii de Urgenta in care se va decide cum si cand procurorii vor putea intra in zona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )