Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nicolae Ceausescu ar fi implinit 99 de ani: Ca in fiecare an, nostalgicii l-au comemorat la Cimitirul Ghencea din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Nicolae Ceausescu ar fi implinit 99 de ani: Ca in fiecare an, nostalgicii l-au comemorat la Cimitirul Ghencea din Capitala (VIDEO)

Daca ar mai fi trait, Nicolae Ceausescu ar fi implinit joi 99 de ani. Cu acest gand s-au prezentat la cimitirul Ghencea si mai multi sustinatori ai comunismului din Romania. Nostalgicii s-au. continuă pe B1

Casa memoriala a lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti, inchisa. De ce nu o mai pot vizita nostalgicii

Urmasii familiei Ceausescu au hotarat sa nu mai deschida portile nostalgicilor care vor sa viziteze casa parinteasca a lui Nicolae Ceausescu de la Scornicesti judetul Olt), cel putin pana nu definitiveaza o intelegere cu primaria. Casa a fost deschisa publicului de nepotul Emil Barbulescu fiul Elenei Barbulescu, sora lui Nicolae Ceausescu), in anul 2007, si era vizitata mai ale de 26 ianuarie, ziua lui Ceausescu.

in ziua in care Ceausescu ar fi implinit 99 de ani, Guvernul Grindeanu ar putea adopta OUG privind AMNISTIA. Liviu Avram: Frumos, nu? Cateva mii de infractori liberi, cadoul facut natiunii

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a partidului de guvernamant a creat valva in tara. Romanii au protestat in marile orase, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat c.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )