Libnet.ro
UNICEF

17:15

Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: Nu am avut manifestari ale bolii

Adevărul Adevărul,
Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: Nu am avut manifestari ale bolii

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectarii regulilor de protectie, Rebengiuc a povestit ca nu stie cum s-a infectat. continuă pe Adevărul

Actorul Victor Rebengiuc dezvaluie ca a avut Covid-19: Nu am avut manifestari ale bolii, am stat doua saptamani cuminte in casa si am urmat un tratament

Actorul Victor Rebengiuc afirma ca a avut Covid-19, a trecut prin boala fara a avea nevoie de internare si a stat acasa, urmand un tratament. Actorul in varsta de 87 de ani, care s-a declarat un adept al respectarii regulilor de protectie, a povestit la Digi 24 ca nu stie cum s-a infectat, relateaza News. ro.

Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19. Ce lectie a invatat din aceasta experienta

Actorul Victor Rebengiuc, in varsta de 87 de ani, a marturisit ca a fost si el testat pozitiv cu coronavirus, dar nu a avut nevoie de internare. Doar a stat inchis in casa, vreme de doua saptamani, si a.

Victor Rebengiuc a avut coronavirus

Actorul Victor Rebengiuc, in varsta de 87 de ani, a fost infectat cu COVID-19 si a urmat un tratamen.

inca un membru USR, testat pozitiv pentru COVID-19. Deputatul Tudor Benga avea simptome inca de duminica

Inca un membru USR este infectat cu COVID-19. Este vorba despre deputatul Tudor Benga a anuntat ca a fost diagnosticat cu viroza produsa de noul coronavirus. Acesta a anuntat ca a fost testat pozitiv, vineri,.

Seful Statului Major al Apararii, testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Apararii a intrat in izolare la sediul Ministerului

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, joi seara, ca generalul-locotenent Daniel Petrescu, seful Statului Major al Apararii, a fost testat pozitiv la infectia cu noul coronavirus, fara a prezenta simptomele bolii. Din motive de precautie, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, al caru test a fost negativ, s-a izolat la sediul Ministerului, urmand a fi retestat.

La 87 de ani, Victor Rebengiuc s-a vindecat de COVID. Am stat cuminte in casa

Actorul Victor Rebengiuc a marturistit ca s-a infectat cu COVID-19 si s-a vindecat dupa ce a urmat, in izolare la domiciliu, tratamentul prescris. Rebengiuc a precizat ca nu a avut nevoie de internare, fiind un pacient asimptomatic.

Seful Statului Major al Apararii, testat pozitiv la coronavirus

Seful Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, a fost testat joi pozitiv la infectia cu noul coronavirus, fara a prezenta simptomele bolii, a anuntat Ministerul Apararii Nationale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )