Libnet.ro
UNICEF

16:30

Actrita Ana Ularu vine la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Actrita Ana Ularu vine la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Numele ei apare pe tot mai multe generice de film, produse in mai toata Europa, alaturi de actori precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence sau Jeremy Irons. Este tot mai cunoscuta de cinefilii din intreaga lume si tot mai apreciata de critica de specialitate. Iar saptamana aceasta este membra in juriul Comedy Short Film Festival, care se desfasoara la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, ora 15.00: Preotul Constantin Necula, despre indoiala inscrierii copiilor la ora de religie

Dezbaterea creata in jurul orei de religie este in plina desfasurare, iar vocile seculariste cat si ale oamenilor bisericii se aud tot mai tare. Cum vede toata aceasta zbatere publica pr. univ. dr. Constantin Necula, o autoritate a invatamantului universitar teologic ortodox, aflati la Adevarul LIVE de la ora 15.

Adevarul Live, ora 13.00 Deputatul Bogdan Diaconu, despre esecul proiectului de lege impotriva autonomiei teritoriale

Deputatul independent Bogdan Diaconu, liderul Partidului Romania Unita, este invitat, marti, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live. Deputatul, cunoscut drept un critic dur al UDMR, va explica de ce proiectele sale de legi, care ar fi interzis autonomia maghiarilor, au fost respinse de Senat. Diaconu va mai explica de ce deputatul UDMR Marko Attila, fugar in Ungaria, ezita sa revina in tara.

Irina Sarbu lanseaza proiectul Ethnotic la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Pe 8 martie, un cadou muzical pentru toate femeile si nu numai) vine din partea cantaretei Irina Sarbu, care lanseaza proiectul Ethnotic in cadrul unui concert de ethno-jazz la Cafe Godot. Pana atunci insa, cantareata vine sa prezinte in premiera acest proiect, in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

BAC 2015 Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Istorie, la Adevarul LIVE de la ora 14.00

La Adevarul LIVE, incepand cu ora 14. 00, profesorul Corneliu Riegler de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc va rezolva, in direct, subiectele primite de elevii din clasele a XI-a si a XII-a la simularea probei de Istorie.

Cartianu, despre inflatia de partide noi: Daca Macovei convinge ca M10 este Partidul DNA, castiga alegerile

Dupa decizia Curtii Constitutionale care a scos restrictiile pentru infiintarea unui nou partid exista sansa aparitiei a sute de noi formatiuni politice. Jurnalistul Grigore Cartianu a comentat, la Adevarul Live, efectele acestei decizii.

Adevarul Live,ora 15.00: Cum sa te cunosti mai bine pe tine insuti si sa-ti gasesti un partener compatibil

Pentru a putea dezvolta relatii durabile si semnificative cu cei din jur, trebuie mai intai de toate sa te cunosti bine pe tine insuti. Psihoterapeuta Alina Iliescu, creatoarea platformei ARI Love, vine la Adevarul Live sa ne explice pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a ne deslusi mai bine personalitatea, dar si compatibilitatile.

Adevarul Live, de la ora 12.00. Catalin Scarlatescu, cel mai dur chef din Iadul Bucatarilor

O seara la restaurant poate fi unul dintre cele mai placute si relaxante lucruri. Nu si daca esti bucatar si cu-atat mai putin daca esti in Iadul Bucatarilor. Din 9 martie, 20 de pasionati vor intra in Hells Kitcken pentru a demonstra cat de priceputi sunt. Ce provocari si ce probe noi ii asteapta aflam de la chef Catalin Scarlatescu, la Adevarul Live, de la ora 12.

Ana Ularu si Bogdan Dumitrache - in juriul primei editii Comedy Short Film Festival

Actorii Ana Ularu si Bogdan Dumitrache vor face parte din juriile primei editii a Festivalului Comedy Short Film, care incepe astazi si se tine pana pe 8 martie la Cinema Movieplex din Plaza Romania. Intrarea la proiectii este gratuita, in limita locurilor disponibile.

BAC 2015 Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematica, la Adevarul LIVE de la 13.00

La Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, profesorul Costel Ghitej de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Capitala va rezolva, in direct, subiectele primite de elevii de clasele a XI-a si a XII-a la simularea probei de Matematica.

Presedintele ASF explica, la Adevarul Live, care sunt solutiile pentru reducerea tarifelor la politele RCA

Misu Negrotoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, care sunt solutiile pentru reducerea tarifelor de prima in cazul asigurarilor RCA, in special pentru tineri, si care sunt asiguratorii care au ieftinit in ultima luna acest produs, in urma eliminarii prevederilor care au condus la cresterea pretului la aceste contracte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )