Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adevarul despre Coreea de Nord si de ce a oprit testele nucleare

Playtech Playtech,
Adevarul despre Coreea de Nord si de ce a oprit testele nucleare

Coreea de Nord a luat decizia de a inceta testele nucleare, insa motivul pentru care statul face asta nu este neaparat cel despre care se vorbeste. Acum cateva zile, Coreea de Nord anunta ca nu va mai efectua teste nucleare, iar vestea a bucurat intreaga planeta. Miscarea este una destul de buna, mai ales ca []. continuă pe Playtech

Adevarul despre salariile din Sanatate. De ce sunt angajatii din Sanatate in strada, desi salariile au crescut pe hartie

Marile cresteri salariale sunt de fapt scaderi, atrag atentia sindicalistii din Sanatate, care spun ca daca in buzunarul medicilor au intrat mai multi bani in martie decat in februarie, nu acelasi lucru se poate spune despre infirmieri, biologi, brancardieri si alte categorii de personal auxiliar.

Kim Jong-un ar intentiona sa implementeze in Coreea de Nord reforme economice inspirate din modelul chinez

Promisiunea liderului de la Phenian Kim Jong-un de a lucra la constructia economica socialista din izolata sa tara ar putea anunta reforme inspirate din modelul chinez, potrivit unui analist citat de France-Presse. Totusi, spune el, liderul nord-coreean nu va face niciodata o declaratie explicita in acest sens.

Adevarul despre primul pogrom al secolului XX. Cum au fost macelariti evreii din Chisinau cu acceptul populatiei

Unul dintre cele mai cumplite maceluri din estul Europei indreptate impotriva evreilor a avut loc la Chisinau, la inceputul secolului XX. Evreii au fost omorati fara mila, cu acordul tacit al autoritatilor si chiar al liderilor religiosi. Motivul uciderii evreilor a fost unul medieval, desprins din prejudecatile aberante vechi de cateva sute de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )