Libnet.ro
UNICEF

06:45

Adevarul despre pomelo. Ce contine, de fapt, acest fruct delicios

Antena3 Antena3,
Adevarul despre pomelo. Ce contine, de fapt, acest fruct delicios

Pomelo contine numeroase vitamine si minerale si este o sursa excelenta de vitamina C. Este un puternic antioxidant care stimuleaza imunitatea si ajuta la prevenirea daunelor celulare. continuă pe Antena3

Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu. Ungurii erau infricosati

In timp ce la nivel declarativ Nicolae Ceausescu le cerea atat americanilor, cat si sovieticilor retragerea armelor nucleare din Europa, dictatorul comunist incerca sa produca bombe atomice. Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu Astfel ca intr-un articol din data de 11 iulie 1989, Gyula Horn, ministrul de externe al Ungariei, se plangea in ziarul .

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Vestea ca Andreea Mantea nu va mai prezenta indragita emisiune de la Kanal D a intristat telespectatorii. Acestia, insa, primesc si o veste buna. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune adevarul despre plecarea din tara. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a .

Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole. Adevarul despre legatura dintre cei doi

Intre regretata artista Madalina Manole si Radu Valcan a existat o legatura speciala, acesta aparand chiar intr-unul dintre videoclipurile vedetei. Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole Astfel, Radu Valcan si Madalina Manole s-au cunoscut in anul 2000, la filmarile videoclipului Cand sunt cu tine. Pe vremea aceea, Radu Valcan era manechin, iar Madalina .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )