Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu. Ungurii erau infricosati

Playtech Playtech,
Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu. Ungurii erau infricosati

In timp ce la nivel declarativ Nicolae Ceausescu le cerea atat americanilor, cat si sovieticilor retragerea armelor nucleare din Europa, dictatorul comunist incerca sa produca bombe atomice. Adevarul despre bomba atomica a lui Ceausescu Astfel ca intr-un articol din data de 11 iulie 1989, Gyula Horn, ministrul de externe al Ungariei, se plangea in ziarul . continuă pe Playtech

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Vestea ca Andreea Mantea nu va mai prezenta indragita emisiune de la Kanal D a intristat telespectatorii. Acestia, insa, primesc si o veste buna. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune adevarul despre plecarea din tara. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a .

Adevarul despre Luca, fiul Ioanei Tufaru. Cum arata acum baietelul in varsta de 4 ani si jumatate

Cum arata acum baietelul Ioanei Tufaru si ce spune aceasta despre acuzatiile de violenta asupra fiului sau care i se aduc? Adevarul despre ce s-a intamplat cu Luca. Cum arata fiul Ioanei Tufaru acum? Baietelul Ioanei Tufaru are 4 ani si jumatate si se bucura de ultima perioada pana la inceperea scolii. Cunoscuta sa mama .

Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe. Cum a ramas fara bani sotul Anamariei Prodan

Dupa ultimele prestatii ale FCSB si a fostului antrenor, Bogdan Vintila, surse apropiate clubului vorbeau de o solutie pentru inlocuirea lui Vintila, in persoana lui Reghecampf. Cel pe care finantatorul si-l doreste inapoi pe banca FCSB, este inca sub contract. Adevarul despre intoarcerea la FCSB a lui Reghe Conform surselor, Becali i-ar fi facut deja .

Este adevarat ca folosim doar 10% din creier? Adevarul despre acest mit frecvent

De-a lungul timpului, despre creier au aparut numeroase mituri, multe fiind perpetuate, astfel ca s-au fixat in mentalul comun. Pe masura studierii mai aprofundate, oamenii de stiinta au demolat multe dintre aceste mituri.

Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole. Adevarul despre legatura dintre cei doi

Intre regretata artista Madalina Manole si Radu Valcan a existat o legatura speciala, acesta aparand chiar intr-unul dintre videoclipurile vedetei. Radu Valcan a rupt tacerea despre Madalina Manole Astfel, Radu Valcan si Madalina Manole s-au cunoscut in anul 2000, la filmarile videoclipului Cand sunt cu tine. Pe vremea aceea, Radu Valcan era manechin, iar Madalina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )