Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live de la 10.30: Paula Seling si Ovi, despre fata nevazuta a concursului Eurovision 2014

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 10.30: Paula Seling si Ovi, despre fata nevazuta a concursului Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi vin astazi in studioul Adevarul Live, de la 10. 30, si ne vor povesti experienta lor la Eurovision 2014. Ce le-a placut si ce i-a dezamagit, cum stau lucrurile in spatele scenei si cum este in realitate Conchita Wurst aflati de la reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014. continuă pe Adevărul

The Guardian despre piesa Romaniei la Eurovision: Chimie zero intre Paula Seling si Ovi. Plus un comentariu ironic la adresa parului lui Ovi :)

Oh, fantastic, un duet baiat - fata. Si, in buna traditie a Eurovision, e o chimie apropiata de zero intre ei, a scris ziarul britanic The Guardian in comentariul online de la Eurovision despre piesa cintata de Paula Seling si Ovi. Ziaristul britanic a luat peste picior si textul piesei care reprezinta Romania. De notat totusi ca The Guardian este una dintre putinele publicatii online straine care au acordat macar un comentariu piesei romanesti de la Eurovision, un concurs dominat mediatic de Conchita Wurst Austria, transexual cu barba), piesa extrem de hot a Poloniei si piesa Suediei, considerata favorita la casele de pariuri.

Cum s-a votat la Eurovision 2014: diferente majore intre semifinala si finala pentru Paula Seling si Ovi

Dupa finala de sambata a competitiei muzicale Eurovision, castigata de travestitul Conchita Wurst, din Austria, EBU European Union Broadcasting), organizatorul competitiei, a facut publice rezultatele votului. in unele cazuri, cum este si cel al Romaniei, se pot observa diferente foarte mari intre voturile acordate de acelasi juriu in finala si in semifinala.

Cum s-a votat la Eurovision 2014: diferente majore intre votul juriului din semifinala si finala pentru Paula Seling si Ovi

Dupa finala de sambata a competitiei muzicale Eurovision, castigata de travestitul Conchita Wurst, din Austria, EBU European Union Broadcasting), organizatorul competitiei, a facut publice rezultatele votului. in unele cazuri, cum este si cel al Romaniei, se pot observa diferente foarte mari intre voturile acordate de acelasi juriu in finala si in semifinala.

Paula Seling, despre participarea la Eurovision 2014 si Conchita Wurst: Cand urca pe scena, era isterie generala, ii hipnotiza pe toti!

Au trecut cateva zile de cand cea de-a 59-a editie a concursului Eurovision s-a incheiat. Paula Seling Ovi, reprezentantii.

Paula Seling si Ovi: Am visat la un miracol, dar poate nu a fost timpul lui

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, au declarat, dupa finala care avut loc sambata seara, la Copenhaga, ca au visat la un miracol, dar poate nu fost timpul lui, iar de acum.

Paula Seling si Ovi - locul al 12-lea in finala Eurovision 2014; competitia, castigata de Austria

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, s-au situat pe locul al 12-lea in finala care a avut loc sambata seara, la BW Hallerna din Copenhaga, in timp ce Conchita Wurst din Austria a castigat competitia.

Juriile din Danemarca si Austria i-au vazut pe locul 1! Cate puncte au obtinut Paula si Ovi din partea specialistilor?

Paula Seling si Ovi au oferit o prestatie impecabila pe scena concursului Eurovision si au reusit sa adune 72 de puncte din partea celor 37 de tari care au votat in finala, performanta care i-a clasat pe un modest loc 12. Imediat dupa concurs au fost facute publice modul in care juriul a votat in finale si semifinale, iar specialistii din Danemarca au fost singurii care ne-au vazut pe locul 1.

Eurovision 2014 Paula Seling: Am visat la un miracol. Poate nu a fost timpul lui

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, competitie in care s-au clasat pe locul 12 din 37 de state participante, spun ca sunt mandri de evolutia lor in concursul de la Copenhaga si ca mai au multe de spus pe plan muzical.

Paula Seling, dupa ce a cantat pe scena Eurovision: Am dat toata pasiunea de care sunt in stare, pentru toti romanii

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au declarat, imediat dupa ce au cantat pe scena de la Copenhaga, ca au dat toata pasiunea lor pentru romani, informeaza Mediafax.

Paula Seling, dupa ce a cantat pe scena Eurovision: Am dat toata pasiunea de care sunt in stare, pentru toti romanii. Va multumim pentru sustinere

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au declarat, imediat dupa ce au cantat pe scena de la Copenhaga, ca au dat toata pasiunea lor pentru romani, informeaza Mediafax. Tara noastra s-a clasat pe locul al 12-lea, marea castigatoare fiind reprezentanta Austriei,Conchita Wurst.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )