Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, ora 14.00.Cum au reusit artistii sa supravietuiasca in perioada cenzurii comuniste?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00.Cum au reusit artistii sa supravietuiasca in perioada cenzurii comuniste?

Cum erau strecurate soparlele in versurile si filmele artistilor romani, care este, cu adevarat, vasta si glorioasa mostenire culturala pe care comunismul a lasat-o Romaniei - sunt cateva din temele dezbaterilor dedicate cenzurii in muzica, film si teatru din perioada comunista, care vor avea loc in Bucuresti 3-5 noiembrie). La Adevarul Live, de la 14. 00, Alin Muresan si Ana Teodorescu vorbesc despre proiectul Arta si cenzura in comunism. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 16.00: Republica Moldova - dispare sansa europeana?

Incepand cu ora 16. 00, la Adevarul Live, jurnalistul Cristian Unteanu discuta cu generalul Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe, despre consecintele recentelor evenimente de la Chisinau, atat in ce priveste continuarea optiunii proeuropene a Republicii Moldova, cat si asupra structurarilor geopolitice regionale.

Margareta Paslaru, in studioul Adevarul Live, dela ora14.00

Cantareata si actrita Margareta Paslaru 72 de ani) vine in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre implicarea sa in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), dar si despre activitatea sa muzicala prin care sustine cauze umanitare, potrivit propriului motto: in tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim numele spre binele altora.

Interviurile FNT. Scenograful Dragos Buhagiar, despre felul in care se construieste un spectacol de teatru, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Unul dintre cei mai apreciati si mai fantezisti scenografi ai teatrului romanesc, Dragos Buhagiar, este invitatul Intervuirilor FNT, in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, intr-o discuitie pe tema cum se construieste un spectacol de teatru.

Interviurile FNT. Actritele Anca Hanu si Ramona Dumitrean, in studioul Adevarul Live, de la ora 13.00

Doua dintre actritele cele mai apreciate ale tinerei generatii, Anca Hanu si Ramona Dumitrean, sunt invitatele Interviurilor FNT, in studioul Adevarul Live, de la ora 13.

Interviurile FNT. Dorina Lazar, directoarea Teatrului Odeon, in studioul Adevarul Live de la ora 12.00

Actrita Dorina Lazar, directoarea Teatrului Odeon, care este anul acesta gazda a mai multor spectacole invitate in cadrul Festivalului National de Teatru, vine in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, intr-o discutie fara menajamente despre situatia actuala a teatrului romanesc.

Interviurile FNT: Regizorul Victor Ioan Frunza vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre sensul teatrului in comunitate

Unul dintre cei mai importanti regizori din Romania, Victor Ioan Frunza, avand trei spectacole selectionate in editia cu numarul 25 a FNT, Mobila si durere, Steaua fara nume si Visul unei nopti de vara, va fi prezent in studioul Adevarul Live, unde va vorbi despre problemele sistemului teatral din Romania.

Interviurile FNT. Regizorul Bogdan Georgescu vorbeste despre educatie prin teatru, la Adevarul Live

Regizorul si dramaturgul Bogdan Georgescu este invitatul Interviurilor FNT, de la ora 13. 00, in studioul Adevarul Live. in cadrul editiei din acest an a festivalului, participa cu Antisocial, un spectacolcare vorbeste despre fractura dialogului dintre tineri, profesori si parinti, o fractura accentuata de dezvoltarea IT fara precedent.

Adevarul Live de la 15.00 - Romania si mancarea online: cat se cheltuie in medie

La Adevarul Live de la ora 15. 00, Radu Balaceanu, country manager foodpanda Romania, vorbeste despre ce inseamna comertul online cu mancare, cate restaurante sunt disponibile in aceasta aplicatie, dar si cat cheltuie, in medie, romanii pe asa servicii.

Adevarul Live: Deturneaza coruptia visul european al Republicii Moldova?

De la ora 11. 00, specialistul in geopolitica Marius Vacarelu vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre scandalurile la nivel inalt care au adus, inca o data, Republica Moldova in atentia capitalelor europene. De la retinerea lui Vlad Filat si eliberarea lui Renato Usatai, sunt problemele oligarhilor motive suficiente pentru a deturna ambitiile europene ale Republicii Moldova?.

Alte 5.000 de abonamente Untold, puse in vanzare vinerea asta

Organizatorii Festivalului Untold anunta ca pregatesc inca o serie de 5. 000 de abonamente Normal Acces si 500 de abonamente VIP Acces pentru cei inregistrati pe site. Biletele si abonamentele vor fi puse in vanzare vineri, 30 octombrie, la ora 14.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )