Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adevarul Live ora 14.00: Dan Manoliu, fost sef al delegatiei Romaniei la Eurovision, dezvaluie detalii din culise

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live ora 14.00: Dan Manoliu, fost sef al delegatiei Romaniei la Eurovision, dezvaluie detalii din culise

Dan Manoliu, fost sef al delegatiei Romaniei in concursul Eurovision, cu experienta a zece editii internationale, vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre sansele trupei Voltaj in show-ul din acest an, dar si pentru a oferi detalii din culisele unui astfel de eveniment. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante declaratii. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14:00: Laura Cosoi si Adina Galupa despre detaliile unei Nunti perfecte

Laura Cosoi si Adina Galupa vin in studioul Adevarul Live pentru a discuta cu Florin Ghioca despre detaliile unei Nunti perfecte. Spectacolul va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

Adevarul Live, ora 11.00: Penalii din Parlament isi fac blindaj anti-DNA

Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul, explica la Adevarul Live cum au ajuns parlamentarii sa propuna o abundenta de legi care modifica Codul Penal si pe cel de procedura penala.

Adevarul Live, ora 13.00 - in Culisele Bucurestiului: Pisica Patrata, despre Street Art in spatiul urban

Astazi, de la ora 13. 00, invitat in studioul Adevarul LIVE este Ciubi, cunoscut cel mai bine ca Pisica Patrata, un artist care de ani buni a luat asupra sa misiunea de a inveseli orasul cu desene atipice. Care este viitorul street art-ului autohton si ce mai face Pisica Patrata, aflam de la Alexandru Ciubotariu, cand vom intra in Culisele Bucurestiului.

Adevarul Live, ora 12.00. Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, vorbeste despre cardul de sanatate si despre disfunctionalitatile din aceste zile

Cardul de sanatate obligatoriu a starnit numeroase controverse. Asiguratii care nu au intrat in posesia lui fac cozi la casele de asigurari, medicii sunt nemultumiti de sistemul informatic, iar o parte din furnizori ii refuza pe pacientii fara card. Toate aceste probleme vor fi lamurite de presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live, intr-o emisiune moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Prof. dr. Leon Zagrean,seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti si fondatorul primului laborator de Neurostiinte din Romania, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa ne explice cat de puternica este mintea umana si unde in creier este localizata capacitatea de vindecare a organismului.

Adevarul Live, ora 11.00: penalii se regrupeaza in Parlament si vor sa puna piedici legislative procurorilor

Un proiect de modificare a Codului de Procedura Penala a fost depus, la inceputul lunii trecute, de zece deputati care spera, astfel, sa timoreze procurorii anticoruptie. Calin Nicolescu, redactor-sef adjunct Adevarul, analizeaza sansele de reusita ale parlamentarilor care pregatesc o noua zi neagra a alesilor.

Adevarul Live. Mihai Razvan Ungureanu, despre alegerile din Marea Britanie: Si consevatorii, si laburistii se raporteaza la UE usor ipocrit

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a face analiza celor trei ani de guvernare ai lui Victor Ponta dar si despre planurile sale politice. Fostul prim-ministru va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu.

Regizorul Vlad Paunescu dezvaluie filmul LIVE la Adevarul Live, de la ora 15.00

Este unul dintre cei mai importanti producatori de film din Romania, iar la Castel Film s-au nascut numeroase pelicule care ii poarta numele pe generic. Vlad Paunescu isi face acum debutul in regia de lungmetraj cu LIVE, filmul care va avea premiera pe 15 mai si care ii are in distributie, printre altii, pe Tudor Chirila, Rodica Lazar, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Doru Ana, Adrian Titieni si Alexandru Bindea.

Interviu-Eveniment: Traian Basescu: Nu l-am urat pe Adrian Nastase. Am baut un whiskey impreuna cand eram vecini

Traian Basescu vine luni, 4 mai, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei va explica deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la Cotroceni, cum si-a ales oamenii cu care a condus tara si enumera momentele critice in care a luat decizii capitale.

Seful MasterCard vorbeste, la Adevarul Live, despre beneficiile nestiute ale platilor cu cardul

Cosmin Vladimirescu, director general al MasterCard Romania, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre avantajele platii cu cardul, despre campania Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul! Noi te premiem! si despre cum s-a schimbat in ultimii ani comportamentul romanilor in ceea ce priveste utilizarea cardurilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )