Libnet.ro
UNICEF

13:15

Interviu-Eveniment: Traian Basescu: Nu l-am urat pe Adrian Nastase. Am baut un whiskey impreuna cand eram vecini

Adevărul Adevărul,
Interviu-Eveniment: Traian Basescu: Nu l-am urat pe Adrian Nastase. Am baut un whiskey impreuna cand eram vecini

Traian Basescu vine luni, 4 mai, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei va explica deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la Cotroceni, cum si-a ales oamenii cu care a condus tara si enumera momentele critice in care a luat decizii capitale. continuă pe Adevărul

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Traian Basescu: De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute

Dupa actiune in forta a inspectorilor ANAF pe litoral zilele acestea, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca de sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Basescu subliniaza ca aceste descinderi.

Traian Basescu: in cei 3 ani de mandat ai premierului Ponta nu s-a semnat niciun contract semnificativ pe bani europeni

In urma interviului pe care premierul Victor Ponta l-a acordat jurnalistului Dan Andronic, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, din Qatar, fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa.

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun mai dati-i un mandat lui Kovesi. Ce pot sa-i reprosez este recurgerea la arestari, cand avem atatia demnitari cercetati in libertate

Fostul presedinte Traian Basescu a povestit, luni, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, detalii despre intrarea Laurei Codruta Kovesi in sistemul de justitie, afirmand ca sefa DIICOT ar avea.

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun: Mai dati-i un mandat lui Kovesi!. Ce ii reproseaza insa

Prezent luni dimineata la un interviu pentru Adevarul Live, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca a ales-o pe Laura Codruta Kovesi pentru ca era un procuror tanar care confirmase si ale carei dosare erau confirmate de intantele de judecata.

Ce decizie a luat instanta cu privire la audierea lui Traian Basescu in dosarul fratelui sau

Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau, Mircea Basescu, a decis, luni, Tribunalul Constanta. in acest dosar vor fi, insa, audiati, in calitate de martor, sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu, informeaza Mediafax.

Tribunalul Constanta: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Tribunalul Constanta a respis cereera familiei lui Sandu Anghel care ceruse audierea lui Traian Basescu si a lui Dorel Onaca in calitate de martor in dosarul lui Mircea Basescu. in schimb, va fi audiata.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Cristian Busoi: Traian Basescu are cel putin o vina morala in cazul fratelui sau

Traian Basescu este in continuare ocolit de anchete si audieri. Exista o hotarare a judecatorilor din Constanta care spun ca nu sunt suficiente motive pentru ca fostul presedinte sa fie intrebat cate ceva.

Radu Tudor: Traian Basescu si-a batut joc de Constitutie cum n-a facut-o nimeni pana acum

Traian Basescu a incalcat Constitutia din primele zile ale anului 2004, a declarat Radu Tudor in emisiunea La Ordinea Zilei. Din prima zi a functiei sale de presedinte, omul asta si-a batut joc de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )