Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 15.00 - Povestile de business ale celui care a securizat milioane de masini in Romania cu alarme

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00 - Povestile de business ale celui care a securizat milioane de masini in Romania cu alarme

Romanii s-au transformat odata cu piata. in 1996, era o minune sa avem calculatoare sau alarme la masina, dar astazi vorbim despre drone. La Adevarul Live de la ora 15. 00 vom vorbi cu Dan Cutui, CEO Falcon Electronics, despre evolutia unui asemenea business in Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00: Cronicarul muzical Liviu Zamora face radiografia concursului Eurovision 2015

Cronicarul muzical Liviu Zamora va fi prezent, incepand cu ora 15. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a comenta evolutia trupei Voltaj pe scena finalei Eurovision 2015, dar si pentru a analiza cele trei piese de pe podium.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce secrete mai are creierul pentru neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea, cu 23.000 de operatii la activ

De ce se inregistreaza tot mai multe cazuri de tumori cerebrale si de accidente vasculare cerebrale la varste din ce in ce mai fragede? Care sunt conditiile pentru ca o interventie pe creier sa fie un succes? Acestea sunt doar o parte dintre intrebarile la care ne va raspunde profesorul doctor Alexandru Vlad Ciurea, presedinte de onoare al Societatii Romane de Neurochirurgie.

Adevarul LIVE, ora 14.00 - Robin and The Backstabbers, despre Arhanghelsk, mirese si scafandri

Astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul LIVE, invitati sunt baietii de la Robin and The Backstabbers. Despre Arhanghelsk, noul lor album, clipul proaspat lansat, dar si planurile lor pentru anul acesta aflam de la Robin si Vladimir Proca, Florentin Vasile si Radu Moldovan, intr-o emisiune moderata de Sabrina Valeriu.

Adevarul Live, ora 11:00: Monica Anghel comenteaza prestatia Romaniei de la Eurovision 2015

Monica Anghel 43 de ani) vine in platoul emisiunii Adevarul Live pentru a comenta evolutia trupei Voltaj pe scena Eurovision 2015. Artista analizeaza schimbarile la nivelul concursului si incearca sa gaseasca reteta succesului intr-un astfel de show.

Adevarul Live, ora 12:00. Cat costa sa-ti gasesti sufletul pereche: petitorii moderni vaneaza inimi pentru romanii care nu-si gasesc jumatatea

Vanatoarea de inimi heart hunting) a devenit o afacere de succes si in Romania. Oana Totora, managing partner si fondator al agentiei de matchmaking Umbrella for Two, vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre petitul modern intr-o lume in care oamenii pierd tot mai des echilibrul intre viata profesionala si cea personala. Alaturi de ea va fi prezent psihologul Keren Rosner, care va explica de ce romanii au nevoie de ajutor in iubire.

Adevarul Live, ora 11.00: Marian Scafaru, tanarul care colecteaza gratuit ulei alimentar uzat pe care il transporta cu o bicicleta

De peste un an si jumatate, Marian Scafaru, un tanar din Bucuresti, strabate orasul in lung si-n lat pentru a colecta gratuit ulei alimentar uzat.

Mihaela Teleoaca va vorbi despre Festivalul de Comedie, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Actrita Mihaela Teleoaca, una dintre vedetele Teatrului de Comedie, va vorbi de la ora 15. 00, la Adevarul Live, despre Festivalul Teatrului de Comedie 23 - 31 mai).

Subiecte BAC olimpici. Profesoara Iulia Pop va rezolva subiectele de la Limba Romana, la Adevarul Live, de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, o avem invitata pe Iulia Pop, profesoara de Limba si Literatura Romana la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, care va rezolva subiectele de la sesiunea speciala a Bacalaureatului.

LauderMUN 2015. Cea mai apreciata dezbatere pentru elevi incepe marti. Detalii, la Adevarul Live, de la 16.00

Conferinta LauderMUN 2015 se va defasura in perioada 26-28 mai 2015, unde sunt invitati sa participe 100 de elevi. Una dintre cele mai apreciate conferinte de tip simulare ONU se afla deja la cea de-a treia editie in Romania. insa mai multe detalii despre concept si despre beneficiile pe care le aduce tinerilor, vom afla de la Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele The Ronald S. Lauder Foundation, la Adevarul Live, de la 16.

Top 5 carti ale celui mai cunoscut speculator din lume

George Soros, cunoscut si ca omul care a spart banca Angliei, nu este tocmai un personaj indragit, strategiile si opiniile acestuia adesea generand controverse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )