Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adevarul Live: Raymond isi face viata cum vrea el

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Raymond isi face viata cum vrea el

Raymond Zainel 23 de ani), cunoscut drept tipul din reclama de la Vodafone, vine in platoul Adevarul Live pentru a-si povesti drumul pana la atingerea faimei. Totodata, acesta va povesti despre parintii sai plecati in strainatate pentru a munci si isi va prezenta planurile de viitor. continuă pe Adevărul

Admitere Facultate 2015. Tot ce trebuie sa stii despre admiterea la Universitatea Bucuresti, Politehnica, ASE, Agronomie, UBB Cluj, la Adevarul Live de la 15:00

Astazi, la Adevarul Live de la 15:00 vom discuta admiterea la facultate cu rectorul Universitatii Politehnice din Bucuresti, Mihnea Costoiu, rectorul Cademiei de Studii Economie, Pavel Nastase, prorectorul Magdalena Platis de la Universitatea din Bucuresti, rectorul Razvan Teodorescu de la Universitatea de Agronomie si prorectorul Ana Soos de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Adevarul Live, ora 12.00. Analistul politic Adrian Zabava, despre demisia lui Ponta

Analistul politic Adrian Zabava va comenta astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, cele mai recente evenimente care au zguduit PSD: retragerea lui Victor Ponta de la sefia partidului, dar si convocarea sa la DNA.

9 lucruri pe care oamenii care isi iubesc viata le fac diferit

Oamenii fericiti isi traiesc altfel viata decat oamenii obisnuiti. Esti surprins? Nu au vieti foarte diferite fata de cele ale celorlati oameni, ci doar se raporteaza altfel la ceea ce li se intampla in.

Adevarul Live, 15.00 - DeviceHub.net, romanii care iti arata cum sa conectezi toate lucrurile la internet

In viitor, toate dispozitivele pe care le vom avea in casa vor fi conectate la internet, intr-un fel sau altul. Acest lucru schimba asteptarile oamenilor si cele ale companiilor. DeviceHub. net este o compania romaneasca, acceptata la un program de incubare organizat de Intel, Cisco si Telekom, care desface itele Internet of Things.

Adevarul Live, ora 14.00. Megamoschee in Bucuresti: necesitate sau provocare?

Un interviu-eveniment cu una dintre cele mai cunoscute personalitati ale vietii culturale romanesti, academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, tema fiind de maxim interes: care sunt implicatiile constructiei unei megamoschei la Bucuresti? Care sunt semnificatiile unui asemenea gest si urmarile sale pe termen scurt si lung? Care ar fi justificarea unei asemenea initiative si cum se incadreaza ea in istoria culturala a spatiului romanesc?.

Adevarul Live, ora 11.00:Cine cu cine se lupta pentru sefia PSD

Batalia pentru pozitia de presedinte PSD s-a deschis oficial odata cu retragerea formala a lui Victor Ponta din fotoliul de lider.

Adevarul Live, ora 15.00: Grecia, sub tutela internationala?

Care sunt implicatiile acordului la care s-a ajuns asupra Greciei si care prevede masuri de supraausteritate, dar si asumarea de catre Grecia a unor masuri care, in viziunea unor analisti, sunt echivalate cu o tutela internationala, asa cum ar fi obligatia de a prezenta proiectele de legi unei comisii internationale a creditorilor inainte ca ele sa ajunga in Parlamentul national?.

Adevarul Live. Care sunt urmarile demisiei lui Ponta de la sefia PSD

Miscarea neasteptata a premierului, de a se retrage de la conducerea PSD, deschide noi fronturi de lupta politica. Alianta PSD-UNPR pare pusa sub semnul intrebarii, iar leadershipul PSD, de asemenea. in toamna putem astepta o schimbare de Guvern, dar nici alegerile anticipate nu mai par o optiune prea indepartata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )