Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul trist din spatele ciocolatei pe care o cumperi. Companiile producatoare, acuzatii grave

Playtech Playtech,
Adevarul trist din spatele ciocolatei pe care o cumperi. Companiile producatoare, acuzatii grave

In ce conditii munceau minorii Plantatiile de cacao din Coasta de Fildes produc aproximativ 45% din oferta globala de cacao, un ingredient de baza al ciocolatei. De-a lungul timpului, productia de cacao a fost mereu asociata cuabuzurile impotriva drepturilor omului, saracia structurala si exploatarea minorilor. Se pare ca micutii erau obligati sa munceasca in conditii . continuă pe Playtech

Adevarul trist din spatele ciocolatei pe care o cumperi. Companiile producatoare, acuzatii grave

Unele dintre cele mai mari companii producatoare de ciocolata din lume sunt acuzate de sclavie, dupa ce mii de copii au fost exploatati pe plantatiile de cacao. Opt tineri au dat deja in judecata una dintre companiile mari de ciocolata din lume. Din informatiile publicate de presa internationala, copiii au fost folositi ca forta de .

Tara Galilor, prima natiune din Regatul Unit care isi atinge obiectivul de vaccinare

Tara Galilor va fi prima natiune din Regatul Unit care a propus un vaccin anti-COVID-19 tuturor persoanelor de peste 70 de ani si ingrijitorilor acestora, adica 740. 000 de persoane, si-a exprimat astazi satisfactia executivul local.

Partia magica din Romania pe care toti turistii se inghesuie. Aici trebuie sa schiezi si tu

Tot mai multi turisti aleg sa mearga pe partia magica din Romania. in momentul de fata, reprezinta cel mai uimitor domeniu schiabil. Cei care se ocupa de promovarea turismului, au introdus la randul lor in oferta, aceasta partie de schi. Partia magica din Romania care a devenit preferata schiorilor Domeniul schiabil Transalpina Voineasa a .

DAN BARNA, DESPRE RENUMARAREA VOTURILOR LA SECTORUL 1: Vorbim despre o plangere din campania PSD care refuza sa accepte rezultatul alegerilor

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, ca situatia creata la Sectorul 1, unde un procuror cere renumararea voturilor, este creata de PSD care refuza sa accepte rezultatul alegerilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )