Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Nationale din Lille

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Nationale din Lille

Astazi, de la ora 17. 00, in seria Recitaluri si Concerte Camerale de la Ateneul Roman, Orchestra Nationala din Lille, dirijata de Vlad Vizireanu, va avea in program lucrari de George Enescu, Johannes Brahms si Hector Berlioz. Violonistul Sergey Khachatryan si violistul Timothy Ridout vor fi solisti. Adevarul. ro va transmite, de la ora 17. 00, acest concert. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro va transmite, de la ora 20.00, concertul Orchestrei Filarmonicii din Sankt Petersburg, de la Sala Palatului

In seria Mari Orchestre ale Lumii, de la ora20. 00, pe scenadelaSala Palatului, are loc, in aceasta seara, concertulOrchestrei Filarmonicii din Sankt Petersburg, condusa de dirijorulVassily Sinaisky. in program:Concertul nr. 4 pentru pian si orchestra de L. v. BeethovensiSimfonia I deGustav Mahler. Solist va pianistul brazilianNelson Freire in concertul lui Beethoven. Adevarul. ro va transmite, de la 20. 00, acest concert.

Adevarul.ro trasmite, de la ora 20.00, Concertul Orchestrei si al Corului Maggio Musicale Fiorentino

Astazi, de la ora 20. 00, in seria Maria Orchestre ale Lumii, pe scena Salii Palatului se vor afla Orchestra si Corul Maggio Musicale Fiorentino, dirijate de Fabio Luisi. Solist va fi violonistul Sergei Krylov. in program, vor fi Concertul nr. 1 in Re major op. 6 pentru vioara si orchestra de Nicolo Paganini si Simfonia a III-a in Do major, op. 21 de George Enescu. Adevarul. ro transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, recitalul pianistului Gerhard Oppitz

Astazi, de la ora 17. 00, in seria de Recitaluri si Concerte camerale, de la Ateneul Roman, va avea loc recitalul pianistului german Gerhard Oppitz. in program, lucrari de Ludwig van Beethoven, George Enescu si Franz Schubert. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, pe teritoriul Romaniei, recitalul violonistei Midori si al pianistului Jean Yves-Thibodet

Astazi, la ora 17. 00, la Ateneul Roman, va avea loc recitalul violonistei Midori si al pianistului Jean-Yves Thibaudet. in program, vor fi lucrari de Robert Schumann, Gabriel Faure, Claude Debussy, George Enescu. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la ora 17. 00, pe teritoriul Romaniei.

Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, opera Peter Grimes de Benjamin Britten de la Sala Palatului

Duminica, 15 septembrie, de ora 19. 30, Orchestra Nationala a Radiodifuziunii Romane, alaturi de Corul Academic Radio, va interpreta opera Peter Grimes de Benjamin Britten. Concertul va fi condus de Paul Daniel, iar Ciprian Tutu este dirijorului corul. Adevarul. ro transmite, d ela 19. 30, acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 22.30, Missa Solemnis de Beethoven de la Ateneu

Duminica, 15 septembrie, de la ora 22. 30, in cadrul Concertelor de la Miezul Noptii de la Ateneu, Orchestra Baroca din Freiburg si Zurcher SingAkademie, dirijata de Rene Jacobs, vor interpreta Missa Solemnis in Re major op. 123 de Ludwig van Beethoven. Florian Helgath este dirijorul corului, iar concertmaistru este Anna Katharina Schreiber. Adevarul. ro transmite acest concert de la ora 22.

Adevarul.ro va transmite, de la 16.30, concertul Orchestrei Filarmonicii Regale din Liege. Solist va fi faimosul violonist Renaud Capucon

Duminica, de la ora 16. 30, Orchestra Filarmonicii Regale din Liege, dirijata de Gergely Madaras, va interpreta, la Ateneul Roman, lucrari deGeorge Enescu, Bela Bartok si Serghei Prokofiev. Solist va fi violonistul Renaud Capucon. Adevarul. ro va trasmite, de la 16. 30, acest concert de la Ateney.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )