Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna noiembrie

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna noiembrie

Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, procnoza meteodin batrani pentru luna noiembrie. Din 1 panala 4 este ger, pe 5 e moina,. continuă pe Antena3

Leacul zilei la Adevaruri ascunse: Ceapa

Lidia Fecioru aprezentat, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, leacul zilei. O ceapa de marime medie, taiata in doua, se pune in tava si se pune la.

Adevaruri ascunse. Secretele ultimei cifre a anului de nastere

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, despre ultima cifra a anului de nastere care spune multe despre fiecare persoana. Fiecare sa.

Val de CUTREMURE, in luna noiembrie, in Romania?! Ce urmeaza sa se intample curand (FOTO)

Un pasionat de fenomene meteorologice a anuntat, pe Facebook, faptul ca in prima jumatate a lunii noiembrie situatia poate fi favorabila unor miscari seismice, nu neaparat intense. Barbatul a.

Antena 3, prezenta la Gala Din Inima pentru Viitor, sprijin pentru pacientii nevoiasi-VIDEO

Importanti reprezentanti ai mediului de business din Romania, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, dar si ai Casei Regale, au participat aseara la Gala Inima pentru Viitor si au donat pentru.

Realitatea terifianta din centele pentru migranti: Refugiatii ajung sa fie racolati pentru prostitutie

In centrele pentru migranti din Berlin s-a format o adevarata retea de prostitutie, care este facilitata chiar de paznici, arata un reportaj al postului TV ZDF, citat de Digi24. Fugiti din calea.

AVERTISMENT! Vezi aici cat timp trebuie sa fierbi ghebele din comert pentru a nu avea probleme

Mare atentie la ce cumparati din magazine, in special la produsele alimentare. Stefan Angelescu, pe pagina sa de Facebook, precizeaza ca o varietate de ghebe aflate in clipa de fata in.

Politic show: Nemultumiri in PSD fata de Lia Olguta Vasilescu, ministrul si-ar putea da demisia; De ce s-a retras din cursa pentru sefia USR candidatul sustinut de Nicusor Dan; Inainte de a fi avizat drept presedinte al ANCOM, Grindeanu a auzit reprosuri

Elena Udrea, libera sa plece din tara. Decizia din aceasta seara este definitiva. Fostul ministru Elena Udrea scapa de controlul judiciar si poate parasi tara, conform unei decizii definitive a instantei supreme, cauza in care este cercetata alaturi de Ioana Basescu. Ponta: Caragiale, depasit de Dragnea - jos Grindeanu, sus Grindeanu. Fostul premier Victor Ponta spune ca PSD se pune intr-o situatie de un ridicol absolut, iar Caragiale este depasit de Liviu Dragnea, prin propunerea ca fostul premier Sorin Grindeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )