Libnet.ro
UNICEF

23:15

Administratorul de la Nana, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

România Liberă România Liberă,
 Administratorul de la Nana, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, Tudor Breazu, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Stefan Lungu, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este audiat marti la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Lungu, cercetat in arest la.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de el, mai raspun.

Senatorul Ion Ariton, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a venit marti la DNA, pentru a fi audiat in dosarul Galei Bute.

Fostul consilier al lui Udrea, audiat la DNA, in dosarul Gala Bute

Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Gala Bute, in care este urmarit penal pentru trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute, informeaza B1 Tv.

Dosarul Gala Bute. Senatorul Ion Ariton, audiat la DNA

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute in care este suspectat ca a convins reprezentantii a 10 companii de stat, printre care Hidroelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute.

Ion Ariton, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, a venit, marti, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat ca a determinat reprezentantii a 10 companii de stat, printre care Hidroelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute, informeaza Mediafax.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Ion Ariton a ajuns la DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute

Ion Ariton a ajuns, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Economiei a fost citat sa se prezinte marti la DNA, dupa.

UPDATE. Ion Ariton si sotul Alinei Bica, la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul Gala Bute

UPDATE: Sotul Alinei Bica a ajuns in urma cu putin timp la sediul DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de acesta mai este si fostul ministru Ion Ariton. ---Ion Ariton a ajuns la sediul DNA,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )