Libnet.ro
UNICEF

05:45

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor a fost publicata. Care sunt cei mai buni absolventi de clasa a VIII-a care s-au prezentat la Evaluarea Nationala 2013

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor a fost publicata. Care sunt cei mai buni absolventi de clasa a VIII-a care s-au prezentat la Evaluarea Nationala 2013

Ministerul Educatiei a publicat, vineri, ierarhia elevilor care au dat Evaluarea Nationala 2013 si care urmeaza sa fie repartizati la liceu pe 16 iulie in functie de media de la Capacitate si de media anilor de gimnaziu. Adevarul. ro va prezinta ierarhia elevilor care vor intra la liceu anul acesta. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor a fost publicata. Cei mai buni absolventi de clasa a VIII-a de la Evaluarea Nationala 2013, judet cu judet

Ministerul Educatiei a publicat, vineri, ierarhia elevilor care au dat Evaluarea Nationala 2013 si care urmeaza sa fie repartizati la liceu pe 16 iulie in functie de media de la Capacitate si de media anilor de gimnaziu. Adevarul. ro va prezinta ierarhia elevilor care vor intra la liceu anul acesta.

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor a fost publicata

Ministerul Educatiei a publicat, vineri, ierarhia elevilor care au dat Evaluarea Nationala 2013 si care urmeaza sa fie repartizati la liceu pe 16 iulie in functie de media de la Capacitate si de media anilor de gimnaziu.

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia elevilor din Bucuresti a fost publicata

Ministerul Educatiei a publicat, vineri, ierarhia elevilor bucuresteni care au dat Evaluarea Nationala 2013 si care urmeaza sa fie repartizati la liceu pe 16 iulie in functie de media de la Capacitate si de media anilor de gimnaziu.

ADMITERE LICEU 2013 Ierarhia pe Bucuresti. De la ce scoli vin elevii de 10

29 de elevi ai Capitalei au media de admitere 10, adica au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2013 si au terminat si gimnaziul cu aceeasi medie. Acestia se vor putea inscrie la ce liceu doresc. Cea mai mica medie in Bucuresti este 3. 60, al unui elev de la Scoala nr.

FOTO ADMITERE LICEU 2013 Povestile elevilor model din Bihor. Mark Lukacs, presedintele Consiliului Elevilor: Oriunde ai fi poti gasi oportunitati daca le cauti unde trebuie si daca esti cu adevarat bun

Putem! Vrem! Facem! este motto-ul Consiliului Elevilor de la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, motto dupa care se ghideaza si elevul Mark Lukacs, nimieni altul decat presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Bihor.

ADMITERE LICEU 2013: 29 de elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu.

Admitere liceu 2013. Un numar de 29 de absolventi ai clasei a VIII-a din Capitala au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4. 326 au medii intre 9 si 10, in timp ce 255 de elevi pot fi admisi in liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucuresti publicate pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale MEN). Dintre cei 4. 326 de absolventi cu medii intre 9 si 10, peste 2. 300 sunt cu medii intre 9,50 si zece, iar 29 au media de admitere in liceu 10. Media de admitere in liceu este calculata ca .

ADMITERE LICEU 2013 Mara Iesanu, olimpicadin Neamtpentru care chimia nu mai aresecrete

Mara Iesanu 19 ani) eleva in clasa a XII-a face ca de trei ani sa se vorbeasca la superlativ despre Colegiul National Roman-Voda din Roman, si despre catedra de chimie a liceului. Rezultatele obtinute la Olimpiadele si concursurile nationale si internationale de profil o recomanda drept cea mai titrata eleva a unitatii de invatamant din Roman.

ADMITERE LICEU 2013 BUZAU Standardul unui liceu este dat de calitatea elevilor

Nu numai dascalii exigenti ridica standardul unei unitati de invatamant, ci si nivelul de pregatire al copiilor formati de-a lungul anilor. Afla povestile a doi tineri care reprezinta si au reprezentat doua licee aflate in TOP-ul institutiilor liceale din Buzau. Colegiul National Mihai Eminescu, rampa de lansare pentru olimpica la Limba Latina Maria Alexandra Balaban.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Teleorman

Experienta, premiile, distinctiile, dar si respectul elevilor o fac pe Stefania Panea unul din cei mai buni profesori ai Colegiului National Unirea din Turnu Magurele. Doamna profesor a inceput sa le desluseasca elevilor tainele limbii romane si ale francezei inca din anul 1978. Domnia sa are mare incredere in elevii din ziua de astazi si crede ca inca se poate face performanta.

ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Bucurestiul are multe licee celebre, unele vechi de peste un secol, cu traditie si care au fost ridicate la statutul de Colegii Nationale. Cand vine vorba de alegerea unui liceu foarte bun pentru copiii lor, parintii se uita cel mai adesea la Sf. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu, sau, cine isi permite taxele de scolarizare, la Liceul International de Informatica, care este o institutie privata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )