Libnet.ro
UNICEF

14:45

ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Bucurestiul are multe licee celebre, unele vechi de peste un secol, cu traditie si care au fost ridicate la statutul de Colegii Nationale. Cand vine vorba de alegerea unui liceu foarte bun pentru copiii lor, parintii se uita cel mai adesea la Sf. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu, sau, cine isi permite taxele de scolarizare, la Liceul International de Informatica, care este o institutie privata. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Calarasi. Corina Ionescu, un dascal de nota 10

Dupa topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, adevarul. ro continua sa publice povestile profesorilor cu performante notabile. Elita dascalilor calaraseni are cu ce se mandri. Corina Ionescu45 de ani) este unul dintre profesorii care, prin elevii sai, a purtat cu mandrie in lume numele orasului de pe malul Borcei.

Topul celor mai bune licee din Maramures

Pe baza mediilor de admitere, a rezultatelor obtinute la concursuri si olimpiade dar si a criteriilor de siguranta a elevilor, locul fruntas, in topul celor mai bune licee din Maramures este ocupat de Colegiul National Gheorghe Sincai, locul secund de Colegiul National Vasile Lucaciu, iar cel de al treilea loc i-a revenit Colegiului Mihai Eminescu.

Topul celor mai bune licee din judetul Satu Mare

Adevarul. ro va prezinta o radiografie a celor mai bune licee din tara. La nivelul judetului Satu Mare s-au remarcat, de-a lungul timpului, trei licee cu o carte de vizita pe masura traditiei. Colegiul National Mihai Eminescu ocupa locul I in topul celor mai bune licee din Satu Mare, urmat de Colegiul National Doamna Stanca si Colegiul National Ioan Slavici.

Topul celor mai bune licee din judetul Satu Mare: Eminescu, Stanca, Slavici

Adevarul. ro va prezinta o radiografie a celor mai bune licee din tara. La nivelul judetului Satu Mare s-au remarcat, de-a lungul timpului, trei licee cu o carte de vizita pe masura traditiei. Colegiul National Mihai Eminescu ocupa locul I in topul celor mai bune licee din Satu Mare, urmat de Colegiul National Doamna Stanca si Colegiul National Ioan Slavici.

Topul celor mai bune licee din judetul Bistrita-Nasaud

Colegiul National Liviu Rebreanu, Colegiul National George Cosbuc si Colegiul National Andrei Muresanu se mentin de ani buni in topul celor mai bune licee din judetul Bistrita-Nasaud. Prezentele la olimpiade, lipsa repetentilor, notele mari la Bacalaureat le ajuta sa-si mentina prestigiul si pozitia si sa atraga an de an elevi care vor sa faca performanta.

Topul celor mai bune licee din Romania. Cele mai bune variante de inscriere la liceu, in fiecare judet

In fiecare judet exista licee foarte bune, cu traditie, pe care se bat multi elevi. Odata cu afisarea rezultatelor finale la Evaluarea Nationala 2013 si inceperea, pe 5 iulie, a inscrierilor la liceu, Adevarul. ro va prezinta topul celor mai bune.

Topul celor mai bune licee din judetul Vaslui. LMK conduce clasamentul

In urma unor criterii foarte bine structurate, Adevarul a realizat un TOP 3 al celor mai bune licee din judetul Vaslui.

Topul celor mai bune licee din judetul Alba

Rezultatele obtinute la invatatura de elevi, performantele la olimpiade, concursuri nationale si internationale, precum si modul de implicare al profesorilor indica un top al celor mai bune licee din Alba format din: Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul Alba Iulia, Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia si Colegiul National Lucian Blaga din Sebes.

EXCLUSIV Topul celor mai bune licee din Romania

Weekend Adevarul va prezinta Top 3 cele mai bune licee din fiecare judet din tara, plecandde la o serie de criterii cum ar fi ultima medie de intrare sau rata de promovare la Bacalaureat in 2012.

Topul celor mai bune licee din Dambovita

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a intocmit, pentru Adevarul, topul celor mai bune licee din Dambovita. Podiumului este ocupat, in ordine descrescatoare, de Colegiile Nationale Ienachita Vacarescu si Constantin Carabella, ambele din Targoviste si Colegiul National Nicolae Titulescu din Pucioasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2673 seconds )