Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adolescent disparut in apele unui baraj din Prahova. Pompierii si scafandrii il cauta peste tot

Antena3 Antena3,
Adolescent disparut in apele unui baraj din Prahova. Pompierii si scafandrii il cauta peste tot

Un adolescent de 17 ani a disparut in apele unui baraj aflat pe drummul dintre Valenii de Munte si Drajna. Pompierii din prahova au inceput operatiunile de cautare. Adolescentul se afla cu prietenii in. continuă pe Antena3

Prahova: Un adolescent care ar fi cazut n apele unui baraj, cautat de pompieri

Un adolescent in varsta de 17 ani, care ar fi cazut duminica in apele unui baraj, este cautat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la fata locului cu barci, dar si cu o camera cu termoviziune, relateaza Agerpres.

Prahova: Un adolescent este cautat de pompieri, dupa ce ar fi cazut in apele unui baraj

Un adolescent, in varsta de 17 ani, care ar fi cazut duminica in apele barajului care leaga Valenii de Munte de Drajna, este cautat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la fata locului cu barci, dar si.

VIDEO Adolescentul de 17 ani disparut in zona unui baraj, cautat de pompieri. Se oprise pe malul apei sa-si spele adidasii de noroi

Adolescentul in varsta de 17 ani, care a disparut duminica seara in zona unui baraj al Hidroelectrica din comuna Drajna, este de negasit. Pompierii si scafandrii au reluat cautarile luni dimineata.

VIDEO Adolescentul de 17 ani disparut in lacul de acumulare, de negasit. Se oprise pe malul apei sa-si spele adidasii de noroi

Adolescentul in varsta de 17 ani, care a disparut duminica seara in zona unui baraj al Hidroelectrica din comuna Drajna, este de negasit. Pompierii si scafandrii au reluat cautarile luni dimineata.

VIDEO Trupul adolescentul de 17 ani disparut in lacul de acumulare, a fost gasit dupa evacuarea partiala a apei

Adolescentul in varsta de 17 ani, care a disparut duminica seara in zona unui baraj al Hidroelectrica din comuna Drajna, a fost gasit la o distanta de 30 de metri fata de locul in care a cazut. Medicii de la SMURD au demarat manevrele de resuscitare, conform protocolului.

Pompierii ISU cauta un tanar cazut in apele din apropierea unui baraj

Pompierii prahoveni intervin, duminica dupa-amiaza, pentru cautarea unui tanar in varsta de 17 ani care ar fi cazut in apropierea unui baraj si a disparut, conform primelor informatii furnizate de cei care au sunat la 112 solicitand ajutor.

Un copil de un an a cazut de la fereastra unui bloc din Brasov

Scene de groaza in Brasov, joi, dupa ce un copil de doar un an a cazut de la al doilea etaj al blocului in care locuieste cu parintii. Cel mic a ajuns pe balconul unui apartament de la primul etaj. A scapat cu viata,.

Un copil de doi ani, gasit inconstient in urma unui incendiu din Arges. Medicii incearca sa-i salveze viata

Un incendiu urias a izbucnit la o locuinta din Arges. in urma incidentului, un copil de doi ani a fost gasit inconstient. Copilul a fost intoxicat, cel mai probabil, cu fumul degajat in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )