Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un copil de un an a cazut de la fereastra unui bloc din Brasov

Antena3 Antena3,
Un copil de un an a cazut de la fereastra unui bloc din Brasov

Scene de groaza in Brasov, joi, dupa ce un copil de doar un an a cazut de la al doilea etaj al blocului in care locuieste cu parintii. Cel mic a ajuns pe balconul unui apartament de la primul etaj. A scapat cu viata,. continuă pe Antena3

Clipe de groaza pentru 240 de pasageri: Fereastra unui avion, care se afla la 4.600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor (VIDEO)

Fereastra unui avion Boeing 787, care se afla la 4. 600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor, aceasta fiind luata de o insotitoare de zbor care a reusit sa o puna la loc. in cele din urma,.

Au spart toate apartamentele dintr-un bloc din Ilfov si au fugit cu obiecte de mobilier si electrocasnice

Noua hoti, un barbat si opt femei, cu varste intre 26 si 62 de ani, au spart toate apartamentele dintr-un bloc din Ilfov si au furat mobilier si electrocasnice. Autoritatile i-au identificat si in m.

Un copil de doi ani, gasit inconstient in urma unui incendiu din Arges. Medicii incearca sa-i salveze viata

Un incendiu urias a izbucnit la o locuinta din Arges. in urma incidentului, un copil de doi ani a fost gasit inconstient. Copilul a fost intoxicat, cel mai probabil, cu fumul degajat in urma.

Culmea eternitatii! Pe crucile unui cimitir din Constanta au aparut NOTIFICARI DE PLATA A TAXEI ANUALE!

Caz incredibil la Constanta. Pe crucile dintr-un cimitir au fost fost prinse notificari de plata a taxei anuale. Avand in vedere ca sunteti concesionarul unui loc de veci aflat in Cimitirul Municipal Constanta,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )