Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un adolescent a fost strivit de un tractor pe aerodromul Saulesti din Hunedoara

România Liberă România Liberă,
Un adolescent a fost strivit de un tractor pe aerodromul Saulesti din Hunedoara

Un adolescent a fost strivit, vineri, de un tractor folosit pentru diverse activitati la sol, in cadrul Aeroclubului Teritorial Deva - Saulesti, politistii si procurorii declansand o ancheta in acest caz. continuă pe România Liberă

Hunedoara: Tanar, strivit de un tractor pe aerodromul Saulesti

Un tanar de 17 ani a murit vineri strivit de un tractor in cadrul Aeroclubului Teritorial Deva - Saulesti, potrivit Agerpres. Accidentul s-a produs pe pista pentru planoare cu un tractor ce era folosit.

Moartea bizara a unui tanar de 17 ani, petrecuta pe aerodrom. A fost strivit de tractorul cu care recupera cablurile

Un adolescent a murit sub rotile unui tractor, care avea rolul de recuperare a cablului de tractare a planoarelor. Tragedia s-a petrecut pe Aerodromul de la marginea Devei.

Cel putin 48 de persoane au fost ranite intr-o gara din centrul Barcelonei

ACTUALIZARE 10:48 Consulatul General al Romaniei la Barcelona face demersuri pentru a afla daca printre victimele accidentului feroviar sunt romani Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie accidentul feroviar produs vineri si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind existenta unor cetateni romani printre victim, potrivit surselor din presa. --- Cel putin 48 de persoane au fost ranite astazi dimineata intr-o gara din centrul Barcelonei, potrivit autoritatilor spaniole citate de BBC News.

Iesire nervoasa a lui Tudose cand a fost intrebat despre opiniile contrare din PSD: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da?

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o iesire nervoasa cand a fost intrebat despre opiniile din PSD contrare deciziei sale privind pastrarea in sarcina angajatorului a platii CAS si CASS: Pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da? Cat sunt eu prim-ministru, ramane cum am stabilit ieri, a raspuns Tudose la intrebarile ziaristilor, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )