Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adolescenta de 16 ani snopita in bataie de fostul iubit. Victima a ajuns in spital

Adevărul Adevărul,
Adolescenta de 16 ani snopita in bataie de fostul iubit. Victima a ajuns in spital

O tanara a fost transportata la Urgente dupa ce a fost batuta de fostul iubit, in varsta de 20 de ani. Politistii au emis un ordin de protectie impotriva agresorului. continuă pe Adevărul

O adolescenta de 16 ani din Braila a refuzat sa iasa la intalnire cu un interlop de 42 de ani. E incredibil cum s-a razbunat barbatul: a rapit-o, apoi a pozat-o ca pe un trofeu

Un barbat de 42 de ani a palmuit si a bagat cu forta in masina personala o copila de 16 ani, ducand-o apoi la imobilul unde locuia, unde a fotografiat-o ca pe un trofeu pentru ca adolescenta refuzase sa.

Adevaruri ascunse. Ce inseamna atunci cand iti visezi fostul iubit fosta iubita

Lidia Fecioru a explicat la Adevaruri ascunse ce inseamna atunci cand visezi pe fostul iubit sau fosta iubita. Daca ne visam fostul partener inseamna ca bantuie gandurile, ca sunt lucruri c.

Pustiul de 16 ani care a castigat 3 milioane de dolari din Fortnite

Pe 28 iulie 2019 s-a incheiat Cupa Mondiala de Fortnite pe care au vazut-o peste 2 milioane de oameni. Un pusti de 16 ani a cistigat marele premiu de 3 milioane de dolari. Este evident pentru.

Adolescenta rapita de fostul prieten din casa parintilor. Clipele de groaza prin care a trecut tanara de 16 ani

O adolescenta a trecut prin clipe de groaza, dupa ce fostul sau prieten a rapit-o de acasa, iar apoi a obligat-o sa il insoteasca.

Fostul iubit al lui George Michael, arestat dupa ce a distrus casa de 6 milioane de dolaria starului: care sunt daunele FOTO

Hairstylistul Fadi Fawaz 46 de ani), ultimul iubit al cantaretului George Michael, decedat in 2016, a fost arestat dupa ce a distrus casa artistului, in valoare de peste sase milioane de dolari.

Tanarul de 19 ani a intrat in casa adolescentei de 16 ani si a luat-o cu forta. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un tanar de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, duminica, dupa ce a patruns in locuinta parintilor unei adolescente de 16 ani prin spargerea unui geam, i-a lovit pe fratii acesteia si, prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )