Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adolescenta din Gorj, care a fost data disparuta, a fost gasita de autoritati

Antena3 Antena3,
Adolescenta din Gorj, care a fost data disparuta, a fost gasita de autoritati

O minora in varsta de 14 ani, care a disparut luni de la Spitalul Orasenesc Turceni, unde era internata, a fost gasita de politisti in localitatea Calafat din judetul Dolj, au informat reprezentantii. continuă pe Antena3

O cunoscuta prezentatoare de stiri a fost data afara dupa 18 ani

O cunoscuta jurnalista a fost data afara de la pupitrul stirilor dupa aproape 20 de ani de munca. Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despartit in aceasta saptamana de.

Barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si copiii are o zgarietura pe obraz. Cine i-a facut-o

Noi detalii socante ies la iveala in cazul lui Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii. Criminalul a fost dus joi la serviciul de medicina legala Brasov.

Criminalul din Brasov care si-a injunghiat sotia si copiii fusese condamnat la inchisoare!

Florin Buliga, criminalul din Brasov, a fost prins beat la volan, dar instanta i-a dat o pedeapsa cu suspendare. In 2006, acesta a fost oprit de un echipaj de politie care i-a luat alcoolemia, iar aceasta a fost de.

Explicatia SOCANTA a barbatului din Brasov care SI-A UCIS sotia si copiii. Acum, familia e ... Ce le-a mai spus ANCHETATORILOR (FOTO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii,un baiat de 13 ani si o fata de 18, se afla acum in arest. Acesta a fost audiat mai multe ore si a povestit cum a premeditat tripa.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

O celebra actrita de la Hollywood, data disparuta in februarie, gasita moarta si ingropata pe un camp

Adea Shabani, o actrita de 25 de ani disparuta in luna februarie, a fost gasita moarta. Tanara era ingropata undeva pe malul unui parau, in nordul Californiei. Adea Shabani a plecat in luna februarie.

ROMANII din strainatate care trimit peste ACEASTA SUMA in tara, VERIFICATI de statul roman! VEZI AICI despre cati BANI este vorba

O institutie a statului roman vrea sa stie toate datele tranzactiilor care depasesc 1. 000 de euro intre cetatenii romani. Cele mai intalnite astfel de tranzactii se regasesc la romanii aflati in.

Romania, singura tara din Europa care isi are scrisa istoria in propriul ei aur. Un reputat om de stiinta german rupe tacerea despre romani

Barbara Deppert Lippitz, arheolog cu renume international si probabil cel mai mare expert in aur din Europa, a facut afimatii uimitoare referitoare la importanta aurului in istoria tarii noastre. Voi.

Primul roman din istorie care a folosit parasuta ca sa-si salveze viata

In avalansa de informatii cu privire la aviatie care apareau in anii 1920 in presa vremii, un titlu din mensualul Aripa anunta discret o premiera nationala:in ziua de 1 octombrie 1928, intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )