Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adolescentul de etnie roma linsat in Franta ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania

România Liberă România Liberă,
Adolescentul de etnie roma linsat in Franta ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania

Adolescentul roman de etnie roma, linsat saptamana trecuta in suburbiile capitalei franceze de un grup de persoane care l-au banuit ca a jefuit o locuinta, ar fi fugit dintr-un centru psihiatric din Romania pentru a se alatura familiei sale care plecase in Franta, a scris vineri presa franceza citand surse neprecizate din cadrul anchetei. continuă pe România Liberă

The Telegraph a publicat imagini prezentandu-l pe tanarul tigan din Romania linsat in Franta

Cotidianul britanic The Daily Telegraph a publicat pe site-ul sau Avertisment: Imaginile sunt socante ), miercuri, sub titlul fotografia care va soca Franta, fotografii prezentandu-l pe tanarul adolescent roman de etnie roma linsat vineri la periferia Parisului. Cele doua fotografii arata un tanar zacand intr-un carucior de supermarket, cu fata tumefiata si insangerat. Potrivit The Telegraph, este vorba de Darius, adolescentul de 16 ani care se afla in spital intre viata si moarte din cauza unei agresiuni.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei. Adolescentul se numeste Gheorghe C. , are 17.

Adolescentul roman agresat in Franta fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania

Adolescentul roman agresat la periferia orasului Paris ajunsese in Franta dupa ce fugise dintr-un centru de psihiatrie din Romania, afirma surse apropiate anchetei, citate de postul francez RTL, potrivit.

MOTIVUL pentru care a fost LINSAT la Paris minorul roman de etnie roma

Agresarea adolescentului roman de etnie roma la Paris este un act de barbarie legat de o razbunare, incidentul neputand fi redus la antagonismului intre doua comunitati, a declarat procurorul responsabil de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )