Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adrian Nastase, despre Brexit: Cred ca gresim ocupandu-ne doar de romanii care muncesc in Marea Britanie

B1 B1,
Adrian Nastase, despre Brexit: Cred ca gresim ocupandu-ne doar de romanii care muncesc in Marea Britanie

Adrian Nastase trage un semnal dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Nastase spune ca Romania ar trebui sa-si planifice foarte bine negocierile care vor urma nu doar cu Marea. continuă pe B1

Adrian Nastase, despre BREXIT: Nu am vazut inca nicio declaratie sau comunicat de ingrijorari ale ambasadorului britanic la Bucuresti

Chiar daca Brexitul pare o chestiune cel putin la fel de grava precum imunitatea deputatului Sebastian Ghita, sau precum problemele justitiei din Romania, nu am vazut inca nicio declaratie sau.

Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre votul prin corespondenta, romanii din Diaspora si cum vor fi resimtite efectele Brexit-ului de romanii din Marea Britanie.

Discurs inflacarat despre Brexit al scotianului Alyn Smith, in Parlamentul European: Scotia nu v-a dezamagit, va rog, va implor, nu dezamagiti Scotia (VIDEO)

Numeroase discursuri anti si pro-Brexit s-au succedat marti in Parlamentului european. Protagonistul unuia dintre cele mai inflacarate momente a fost europarlamentarul scotian Alyn Smith, membru al.

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Ion Cristoiu, despre Brexit: Spectacolul presei noastre din aceste zile e jalnic. Ca si in confruntarile politice interne, aceasta s-a manifestat ca un chibit al unei singure parti

Ion Cristoiu aminteste in Gandul de luni de pe blogul personal despre postarea de duminica, unde a comentat rezultatele Referendumului din Marea Britanie, jurnalistul spunand ca a vrut.

REVISTA PRESEI. Ce scriu ziarele romanesti despre Brexit

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )