Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre votul prin corespondenta, romanii din Diaspora si cum vor fi resimtite efectele Brexit-ului de romanii din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari greseli pe care le fac parintii in primii ani de viata ai bebelusului? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

Romania are, in continuare, cea mai mare rata a mortalitatii infantile din Uniunea Europeana. Tara noastra e pe primul loc in Europa la numarul de cezariene. Alaptarea exclusiva se face rarisim. in aceste conditii, vorbim la Adevarul Live cu doua asistente medicale care sunt si educatori perinatali in cadrul Asociatiei Samas, despre nevoile bebelusilor inca dinainte sa vina pe lume pentru a fi feriti de boli.

Adevarul Live, ora 16.00: Institutionalizarea monarhiei in Romania

Incepand cu ora 16. 00, urmariti, la Adevarul LIVE, o emisiune dedicata celui mai important eveniment-scandal al ultimei saptamani de pe scena atat de satranie si plina de neprevazut a politicii romanesti.

Analist economic cu afinitati culturale fata de Rusia, despre Brexit: Relatia unilaterala a Romaniei cu America devine periculoasa

Profesorul Nicolae Taran, un cunoscut analist economic din Timisoara a comentat pentru Adevarul rezultatul referendumului din Marea Britanie. Cu cateva articole ale sale preluate si de Vocea Rusiei, Taran sustine ca nu are decat afinitati culturale fata de Rusia. Analistul considera, insa, ca Brexistul va duce la o lume multipolara in care hegemonia americana se va sfarsi .

Efectele Brexit: romanii cu economii in lire sterline asalteza casele de schimb valutar si cumpara lei sau euro. Nimeni nu vine cu mai putin de 10.000 de lire

Rezultatele referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE au dus la o depreciere a lirei sterline la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Pe acest fond, multi romani care au avut economii in lire sterline au luat cu asalt casele de schimb valutar. Nimeni nu a venit cu cateva sute. Fiecare a schimbat intre 10. 000 si 70. 000 de lire, a spus patronul unuia din cele mai mari lanturi de case de schimb valutar.

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

Cozmin Gusa, despre Brexit: Involutia leadership-ului european va genera o reactie in lant

Consultantul politic Cozmin Gusa a explicat, intr-o interventie al Realitatea TV, ca britanicii au ales sa paraseasca Uniunea Europeana din cauza involutiei leadership-ului european, dar si a jocurilor si intereselor politice din interiorul blocului comunitar, ce au in prim plan Germania.

Procurorul general Augustin Lazar, despre Brexit: Vom face o evaluare a impactului asupra cooperarii judiciare

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la Alba Iulia ca, deocamdata nu se poate preciza cu exactitate care va fi impactul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra cooperarii judiciare internationale.

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Ion Cristoiu, despre Brexit: Spectacolul presei noastre din aceste zile e jalnic. Ca si in confruntarile politice interne, aceasta s-a manifestat ca un chibit al unei singure parti

Ion Cristoiu aminteste in Gandul de luni de pe blogul personal despre postarea de duminica, unde a comentat rezultatele Referendumului din Marea Britanie, jurnalistul spunand ca a vrut.

REVISTA PRESEI. Ce scriu ziarele romanesti despre Brexit

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )