Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Brexit: Niciodata nu am fost mai aproape de o despartire a Angliei de Scotia decat acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia istorica a britanicilor luata prin referendumul de joi, anume iesirea Marii Britanii din Uniunea.

Radu Banciu, despre posibila frauda a liberalului Marian Petrache la locale: Sa nu va puna sfantul sa manipulati ca eu nu vreau sa ajung ca Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul sefului PNL Ilfov Marian Petrache, care este anchetat pentru frauda la alegerile liberale. Asta e un.

Pensii polarizate in Romania: Diferenta intre cea mai mare si cea mai mica este de peste 28.000 lei

Cea mai mare pensie din sistemul public este de 28. 825 lei, iar cea mai mica pensie este de 400 lei, arata datele furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, pentru Agerpres.

Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre votul prin corespondenta, romanii din Diaspora si cum vor fi resimtite efectele Brexit-ului de romanii din Marea Britanie.

Ion Cristoiu, despre Brexit: Spectacolul presei noastre din aceste zile e jalnic. Ca si in confruntarile politice interne, aceasta s-a manifestat ca un chibit al unei singure parti

Ion Cristoiu aminteste in Gandul de luni de pe blogul personal despre postarea de duminica, unde a comentat rezultatele Referendumului din Marea Britanie, jurnalistul spunand ca a vrut.

REVISTA PRESEI. Ce scriu ziarele romanesti despre Brexit

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE.

CTP, despre Brexit: Este un pas agresiv spre Europa al imperialismului rusesc dupa 26 de ani

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre decizia luata de britanici prin referendumul de joi de a iesi din Uniunea Europeana, calificand Brexitul drept un pas agresiv spre Europa al imperialismului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )